AKHİSAR KOLEJİ JİMNASTİK ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR!
>>>>>Kenan MOLLA
Özel Akhisar İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan Jimnastik Takımı, C.B.Ü. Beden Eğitimi Salonunda yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Beden Eğitimi öğretmenleri Serpil Candan ve Tülin Tunç tarafından yetiştirilen genç yetenekler, kazandıkları bireysel gelişimler ve başarılarla Akhisar Kolejinin spora verdiği önemi vurguluyor. Özel Akhisar İlköğretim Okulu Beden Eğitimi öğretmenlerinden Tülin Tunç "Artistik Jimnastik çalışmalarımızı 2003 yılından beri C.B.Ü. Beden Eğitimi Salonunda yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Artistik Jimnastik, çocuklarımızın gelişiminin temeli ve sporun en zor branşlarından biridir. Okulumuz bu bilinçle öğrencilerle birlikte özverili bir çalışma yürütmektedir.
Türkiyede sadece büyük şehirlerde ve belirli kulüplerin önderliğinde Artistik Jimnastik sporu yapılmaktadır. Bütün bunlar göz önüne alındığında aldığımız başarıların önemli olduğunu, küçümsenmemesi gerektiğini belirtmek istiyorum. Çocuklarımızın sayısal başarına önem verdiğimiz kadar, jimnastiğin de çocuklarımızın gelişiminde önemli bir rol oynadığının bilincine varılmalıdır. Bu anlamda bize destek veren öğrenci velilerimizi de kutluyoruz. Bazı Jimnastik başarılarımızdan da söz etmek istiyorum. 2003 yılında Manisa il 1.si olduk. Türkiye finallerinde Konyaya giderek Türkiye 5.si olduk. 2004 yılında minik erkekler Manisa il 3.sü, 2005 yılında da Manisa il 1.si olarak Boluya Türkiye finallerine katılarak Türkiye 8.si olduk. 2007 yılında il 3.lüğü 1 puanla kaçırılıp il 4.sü olundu. Geçtiğimiz yıl İsmail Daşkaya isimli öğrencimiz ferdide il 2.si olmuştu.Çalışmalarımıza daha da hız katarak yeni başarılar elde etmek için mücadele veriyoruz. Okulumuzun Jimnastik sporunda yepyeni dereceler kazanacağını ümit ediyoruz dedi.
Akhisar Koleji Jimnastik Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor!

Özel Akhisar İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan Jimnastik Takımı, C.B.Ü. Beden Eğitimi Salonunda yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Beden Eğitimi öğretmenleri Serpil Candan ve Tülin Tunç tarafından yetiştirilen genç yetenekler, kaza