• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • Manisa 6 °C
  • İzmir 8 °C
  • Kasiyer Aranıyor
  • Amerikan Kültür Erken Kayıt Dönemi Başladı
  • Kuzey Ege Kurs Erken Kayıt Dönemi başladı
  • Louka Döner ve Et Lokantası İftar Menüsü
  • Ön Muhasebe ve Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Yapı Markette Çalıştırılacak Personel Aranıyor
  • Ön Muhasebede Çalıştırılmak Üzere Bayan Personel Aranıyor
  • SPESYA FOOD Firması Takım Arkadaşları arıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Forklift Operatörü Aranıyor
  • Sürücü Belgelerinin Değişiminin Son Tarihi 31 Aralık 2024
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Deniz Kurs’ta İngilizce Hazırlık Sınıfları Kursları Başlıyor
  • Pusula Kurs’ta İngilizce Sınıflarına Hazırlık Kursu başlıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Akhisar Kahveciler Odasından üyelerine 3 yeni proje

Okunma Sayısı: 3629
Akhisar Kahveciler Odasından üyelerine 3 yeni proje
Akhisar Kahveciler Esnaf Odası üyelerinin faydalanması için Karabulut Şirketler Grubunun bünyesinde olan Sırma Su ve Milangaz tüp'ten indirimli kampanyadan faydalanması için sözleşme imzaladı.

Akhisar Kahveciler Odasından üyelerine 3 yeni proje
Akhisar Haber Ajansı –AHA

Akhisar Kahveciler Esnaf Odası üyelerinin faydalanması için Karabulut Şirketler Grubunun bünyesinde olan Sırma Su ve Milangaz tüp'ten indirimli kampanyadan faydalanması için sözleşme imzaladı. Akhisar Kahveciler Esnaf Odası binasında Akhisar Kahveciler Odası Başkanı Erkin Güney, yönetim kurulu üyeleri Tonay Tosuner, H.Olcay Gün, Hüseyin Öktem, Behzat Çalışkan, Mehmet Aybar, Denetim kurulu başkanı Belgin Gonca, Oda Sekreteri Hanife Özçelik, Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Buket İsalar, Kurumsal İletişim ve Gelişim sorumlusu Haluk Külte ve Akhisar Karabulut Şirketler Grubu İşletme müdürü Hamza Yavaş  katıldı.

ÖZEL AKHİSAR HASTANESİ İLE PROTOKOL YENİLENDİ

Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Buket İsalar, Kurumsal İletişim ve Gelişim sorumlusu Haluk Külte, Akhisar Kahveciler Odasının Ahmet Kayalı İş hanındaki bürosunu ziyaret etti ve sağlık protokolünü yeniledi.Yapılan sağlık protokolünde; Oda üyelerinin, birinci derece yakınlarının da (anne, baba, eş, çocuk) bu indirimlerden faydalanabileceklerini bildirdi.

Akhisar Kahveciler Odası Başkanı Erkin Güney “Özel Akhisar Hastanesi, ilçemiz ve çevre ilçelerin güzide sağlık kuruluşlarından biri.  Her türlü sağlık sorunlarımıza cevap verebilen bir kurum. Üyelerimiz adına Özel Akhisar Hastanesine teşekkürlerimizi iletiyor ve hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Özel Akhisar Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Buket İsalar,“Özel Akhisar Hastanesi olarak en başından beri amacımız, kusursuz hizmet anlayışı çerçevesinde herkesin yanında olmak. Esnaflarımıza faydalı olmak bize gurur veriyor. Bize olan bu olumlu bakış açısını devam ettireceğimize inancım tamdır ve ben hastanemiz adına Akhisar Kahveciler Odasına teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

KAHVECİLERE TÜP VE SU DAHA UCUZ

Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi Ahmet Kayalı İş  Hanı 3. katta bulunan Oda binasında yapılan protokolde Oda Başkanı Erkin Güney;" Kahveci esnafının odamızdan fiş alarak Milangaz tüpü 85 TL’ye, damacana Sırma suyu 8 liraya satın alabilecekleri söyledi. Erkin Güney;" Erkin Güney; Uzun yıllardır Karabulut Şirketler grubu ile biz bu sözleşmeyi yeniliyoruz. Karabulut Şirketler grubundan Ali ve Nazif Karabulut’a çok teşekkür ederim.  Bu vesile ile başka sosyal etkinlerimiz daha oldu onları sizlerle de paylaşacağız. İşte biz yönetimde olduğumuz müddetçe üyelerimiz kazanıyor, bizler yönetimde olduğumu müddetçe odamız kazanıyor. Bizlere destek çıkan bütün üyelerime, basına şahsım adına yönetim kurulu adına ve çalışan arkadaşlarım adına çok çok teşekkür ederim. Bizlerin bu başarısında daima yanımızda olan Özel Akhisar Hastanesi’ne, Karabulut Şirket’ine çok teşekkür ediyoruz. Göreve geldiğimizden günden beri bize inanın bize güvenen esnaf arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu sözleşmelerini imzaladıktan sonra Hilaliye’de yine esnafımızla ilgili ham madde ile ilgili çay ile Türkiye’de ilk defa yapılacak olan bir sözleşme imzalayacağız. Eğer Coca-Cola şirketi ile anlaşabilirsek ama ilk önce arak adaşlarımızın huzurunda bu sözleşmeleri imzalayalım.  Sözleşmelerimizin maddeleri her zamanki gibi üyelerimizin menfaatinedir. Üyelerimiz gerekli bilgileri hastaneden ve genel sekreterden alabilirler.

 

Akhisar Karabulut Şirketler Grubu adına konuşan İşletme müdürü Hamza Yavaş;"Karabulut şirketi olarak Akhisar’da  başta kahveciler odası olmak üzere elimizden geleni yapmaktayız. Karabulut şirketleri sahipleri diyorlar ki bizi teşvik ettikleri sürece biz Akhisar’da ekonomisine her konuda yardımcı olmak istiyoruz. Bakın her konuda oda başkanımız dedi ki şu kadar benim odam var ve üyelerim var biz şirket olarak ne kadar faydalı olarak hani son zamanlarda enflasyon inmesi aşağıya çekilmesi adına faydamız olacaksa biz sonuna kadar varız diyorlar. Ama bizi teşvik etsinler diyorlar. Bu konuda oda başkanları olsun biz diyorlar her konuda ekonomi de faydalı olacaksan varız diyorlar. Ben şuan şirket olarak konuşuyorum şahsim olarak konuşmuyorum. İzmir’e bir toplantıya gittik. Orada Akhisarlılar derneği varmış gittik oraya orada Akhisar’dan bazı iş adamları varmış orada aynı şeyleri söyledik. Ama doğru yolda var olalım faydalı yolda var olalım bu şekilde isteniyor" dedi.

KAHVECİLER ODASI 4 DÖNEM 4 TAPU MANTIĞIYLA İŞLERİNİ YÜRÜTÜYOR

Kahveciler Oda Başkanı Erkin Güney;" 4 dönem 4 tapu mantığıyla işlerimizi yürütüyoruz.  Önemli olan bizim odamızın kazanması biz çalışırken bizim oda üyelerimiz kazanıyor. Üyelerimizden başka odalarımızındı kazandıklarını gösteriyoruz. Onu da nasıl gösteriyoruz. Zeytin yağı ile gösteriyoruz. Aldığımız zeytin bahçesinin ilk hasadında çıkan zeytinyağını sizlerle basın mensupları ile birlikte paylaştık. Burada maksadımız bankada paramızın kalmaması mal alıp malın katma değeri ile birlikte yükselmesi ondan da önemlisi üyelerimizden bu işi yapanların diyorlar ki ürünleri Türkiye’ye pazarlamak. Burada federasyonda da görev aldığımdan dolayı bu sağ olsun başkanım Murat Ağoğlu bu konuda federasyon başkanımız bizi çok destekliyor. Bu şekilde üyelerimize farklı konularda hizmet veriyoruz. Camiamıza hayırlı olsun diliyoruz" dedi.

 

 

 

kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler
kahveciler

  • Yorumlar 4
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.