• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Manisa 19 °C
  • İzmir 16 °C
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor

Okunma Sayısı: 3087
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Spor Toto Süper Lig’de zirve yarışını belirleyen Akhisar Belediyespor, Beşiktaş galibiyeti ardından 3 Aralı Perşembe günü saat 20.30’da Manisa 19 Mayıs stadında konuk edeceği Ziraat Türkiye Kupası’nda Dardanelspor maçı hazırlıklarına başladı.

Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Spor Toto Süper Lig’de zirve yarışını belirleyen Akhisar Belediyespor, Beşiktaş galibiyeti ardından 3 Aralı Perşembe günü saat 20.30’da Manisa 19 Mayıs stadında konuk edeceği Ziraat Türkiye Kupası’nda Dardanelspor maçı hazırlıklarına başladı. Hafif sakatlıkları bulunan Ahmet Cebe, Hugo Rodallega ve Kadir Keleş takımdan ayrı çalışırken Teknik Direktör Cihat Arslan, idman öncesi basın mensupları ile buluştu.

Öncelikle Beşiktaş galibiyetini değerlendiren Arslan; “Çok güzel bir galibiyet kazandık deplasmanda. Çok önemli bir rakibe karşı, organize olmuş, çok iyi oynamış ayağı top yapabilen çok iyi bir hücum yapabilen takıma karşı, son on maçında mağlubiyeti yoktu. Şuana kadar oynadığı karşılaşmalarda gol atmadığı hiçbir karşılaşma olmamıştı. Tabi bunlar onlar için bir artıydı Beşiktaş takımı gerçekten çok iyi bir teknik direktöre ve çok önemli bir takım kadrosuna sahip. Rakibimizin gücünü kontrol ederek, gücüne saygı duyarak gittik ama ben futbolcularıma daha burada hafta içerisindeki antrenmanlarda kazanabileceğimizi yani Beşiktaş’ın çok iyi bir takım olmasına rağmen bizim de takım oyununu sahaya yansıttığımızda bizim de çok iyi takım olduğumuzdan bahsetmiştik. Kazanmanın hayal olmayacağından bahsettik. Şükürler olsun çalışıldı ve çalıştığımızın karşılığını aldık. Tabi ki Beşiktaş’ta pozisyona girdi, Beşiktaş’ta öne geçebilirdi. Bunların hepsi vardı ama ben oyuncu grubuma çok teşekkür ediyorum. Onlara da çok saygı duyuyorum. Çünkü bizim kafamızda oluşan tabloda hani bu işin biraz teknik- taktik boyutu ama sahada da bunu yerine getirebilmek için can siperlerini ortaya koymuş savaşan bir Akhisarspor oyuncu grubu vardı. Ben oyuncularıma çok çok teşekkür ediyorum. Bir başarı var Allah’a sonsuz şükürler olsun. Yani üçüncü sıradayız. Ligin en az gol yiyen takımlarından biriyiz. Burada bütün bir bütünlükten bahsetmek lazım. Burada sadece şuanlık bir konum için başarıdan bahsediliyorsa bu sadece şahsımıza ait değildir. Yani burada yönetiminden, taraftarından, şehrimizden, futbolcu grubundan, personelinden, basından herkesin katkısı var. Onun için inşallah bunun devamının gelmesini diliyorum.

PUANIMIZI DAHA DA YÜKSELTMEK İSTİYORUZ

Şimdi Beşiktaş maçı çok iyi bitti, tatlı bitti, güzel bitti ama artık hedef önümüzde kupa maçı var. Çanakkale Dardanelspor yardımcı hocamız Cem Hocamız gidip orada maçı izledi. Tehlikeli genç bir ekip olduğundan bahsedildi. Bizde oyunculara bu işin ne kadar ciddi olduğunu aktarmaya çalışacağız bugünkü idmanda beraber. Tabi ki amacımız tur atlayıp gruplara kalabilmek çünkü orada oynamayan oyuncularımızı değerlendirebiliriz. Beraber bir hedef koyabiliriz, en küçük ve en kısa yol kupa her zaman için. Takımları için. İnşallah Çanakkale maçı o da zorlu geçer ama ondan sonra Sivas maçımız var Pazartesi akşamı. Sivasspor Okan Hocamızın gelmesi ile oyun olarak çok şey kattı üstüne. Performans olarak da çok önemli oyuncuları var. Oyuncu grubu çok etkili oyunculardan oluşuyor. Biz yine bu gidişatımızı sürdürmek istiyoruz. Yani şükürler olsun iyi bir puan yakaladık ama daha da puanımızı yükseltmek istiyoruz.

BİZİM MOTİVASYONUMUZ TRANSFERDEN ÇOK BU PUANIMIZI DAHA FAZLA ARTTIRABİLMEK

Takım savunmasında aslında takımın beraber o görevi paylaşması var. İşte Merter çok iyi oynadı, Caner çok iyi oynadı, Douglao çok iyi oynadı ama takım savunmasını bütün takım oyuncuları yapıyor. Buna Güray dahil, Sami dahil, ön gruplar takım savunması yapıyor zaten oyuncuların biraz da erken hani ön grubun yıpranmasının sebebi de o oluyor. Takım savunmasına aşırı gayret gösterdiler. Tabiki maçta Douglao, Caner, Merter çok ön plana çıktı. Ama bu da zaten bizim beklediğimiz şeydi. Çünkü Beşiktaş takımı Türkiye’nin en organize olan, en iyi hücum yapan bir takımı. Buna karşı söylenen Beşiktaş hücum yaptı zaten Beşiktaş’ın yapması gereken buydu. Önemli olan bizim karşılık olarak ne vereceğimizdi ve burada kalecimiz Douglao, Caner, Merter, Ahmet olsun hepsi çok özverili iyi direndik ama takım halinde direnerek kazandık. Beşiktaş’ı orada son 15 dakikayı aslında planladık işin gerçeği iki tane oyuncuyu erken değiştirmemizin sebebide oydu. Güray’ ın atılma riski vardı. Orta sahada direncimiz düştüğü zaman Aykut’u sokarak son 15 dakika çünkü Beşiktaş UEFA kupasından yorgun geldi. O zaman 15 dakika kalaya maçı taşırsak maçı kazanacağımızı biliyorduk zaten. Nitekim öyle oldu. Beşiktaş takımı da o dakikadan sonra aslında stop etti. Artık o maçı kazanamayacaklarını onlarda anladı. Bizim takımın inancı daha fazla arttı. Planımız işledi şükürler olsun ama tabi bu planın işlenmesi için en önemli aktörler saha içinde mücadele eden oyuncu grubumuzdur. Tabi şuan takımın gösterdiği performans çok önemli ama dört hafta artı kupa var ve lig bitmeden inşallah gruplara kalabilirsek iki tane daha maç var. Demek ki önümüzde daha sekiz tane önemli maç oynayacağız. O zaman bazı şeyler için karar vermek biraz daha zorlaşabilir bizim açımızdan. Her hafta farklı futbolcu grubu çok ön plana çıkıyor. Bizim motivasyonumuz transferden çok bu puanımızı daha fazla arttırabilmek. İnşallah Sivas maçını da kazanıp 28 e ulaşmak. Ondan sonra da devre arası gelince orada bir planlama hedef doğrultusunda yapılabilir.

İsimler geçebilir ama şuan devre arası bizim kulübümüzden herhangi bir takıma transfer olacak oyuncunun kararını ne yönetim kurulu kabul eder ne de biz kabul ederiz. Çünkü bizde bu ligde hem yaşamaya çalışıyoruz hemde hedefler koymaya gayret ediyoruz. Burada oyuncu grubumuzla mutluyuz. Büyük takımlardan bahsediyorunuz ama şuan öyle bir teklif yok olsa da bu teklifi kabul edecek durumumuzda yok.

Bu kadar başarılı giden işlerin arasından transfer bunlar güzel şeyler. Demek ki doğru oyuncularla çalışıyoruz doğru işler yapıyoruz. Oyuncular da doğru performanslar gösteriyor. Ama şuan için bizim müsaade etme şansımız yok.

Şimdi eksik her takım için geçerlidir. Bu dünyanın en iyi takımında bile bulursunuz. Bizimde eksik yönlerimiz var ama bizim artı yönümüz ben hep bunu söylüyorum takım halinde olmamız ve takım olgusunu oluşturabilmek. Şuan bizim takım, takım olabilme konusunda çok iyi bir mesafe kat etti. Ufak tefek tabiki eksikliklerimiz var tabiki bireysel olarak zaman zaman düşüşlerimizde mevcut. Ama onu beraber oynama, beraberce mücadele etme şekli fedakarlık, saygı ve yardımlaşma diyoruz biz buna. O anlamda çok mesafe katettik. Bizde başarılı plan bu ama biz bundan vazgeçersek bu sonuçları yakalamamızda mümkün değil. Biz bundan vazgeçmeyecek şekilde ilerleme kaydetmek istiyoruz.

Tabi kesinlikle hedef takım olmak her zaman sorunlar getirir ama onu taşıyabiliyorsanız problemleri çözmüş oluyorsunuz. İşte benim özellikle vurgulamak istediğim takım oyunu, takım içinde yeteneğini kullanma bu olgular üzerinden hareket etmemiz lazım. Şimdi büyük takımla oynarsanız kaybederseniz size herhangi bir eleştiride gelmez suçlamada gelmez ama kendi ayarınızda puan durumunda kendinizden alt seviyede olan takımlarla karşılaştığınızda bu yetenek anlamında söylemiyorum puan tablosu açısından söylüyorum alt grup olarak nitelendirdiğim takımları. O zaman üzerinizde baskı daha fazla kazanmak ihtiyacı hissediyorsunuz. Bu futbolcu için daha zor. Teknik direktör içinde daha zor bir durum. Onun için büyük maç oynamak çok da zor değil. Büyük maç oynamak teknik direktör ve futbolcu açısından daha kolay bir durum. Şöyle bir şey var şimdiden rakibi motive etmek değil ama ben iki hafta önce burada basın toplantısı yaptığımda iki tane maçımız vardı. Beşiktaş ve Galatasaray biz bunlardan kazanmak istiyoruz diye bir söylemim olmuştu zaten. Biz aynı şekilde Galatasaray’dan da kazanmak istiyoruz. Çünkü Galatasaray’dan da kazandığımız zaman dört büyüklerden şampiyon olan Bursa da dahil hepsinden puan alan belki de tek takım olacağız. Trabzon ile berabere kaldık, Fenerbahçe ile berabere kaldık, Beşiktaş’ı yendik, Bursa’yı yendik. Bir Galatasaray var eğer onu da başarabilirsek inşallah o zaman bir görevimizi daha yerine getirmiş olacağız.

Kilit fonu bir konumda yer alıyoruz tabi geçen yıl biliyorsunuz Fenerbahçe’yi yendiğimizde Fenerbahçe’nin şampiyonluk yolunda önemli puanına mal olmuştu Akhisar Belediyespor. Şimdi Beşiktaş biz her rakibe kendi oyun kalitemizle mücadele etmek zorundayız. Yoksa kimseye boyun eğme gibi bir niyetimizde yok” dedi.

 

Akhisar Belediyespor, İdmanı, Cihat Arslan, Ahmet Cebe, Douglas ve Güray Vural Röportaj from akhisarhaber on Vimeo.

Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor
Akhisar Belediyespor’da Yüzler Gülüyor



  • Yorumlar 2
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.