• BIST 4.997,80
  • Altın 1202.506
  • Dolar 19.0912
  • Euro 20.6394
  • Manisa 17 °C
  • İzmir 13 °C
  • Akhisar’da 2023 ramazan imsakiyesi
  • AK Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Remzi Şekerci
  • Hıdır besi çiftliğinde kurbanlık dana ve düve satışlarımız başlamıştır
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Deneyimli öğretmen, yardımcı öğretmen, grup sorumlusu aranıyor
  • E sınıfı ehliyetli, şoför aranıyor
  • Ziyafet Kuzu Çevirme Ramazan menüsü
  • Forklift operatörü aranıyor
  • Bayan ön muhasebe elemanı aranıyor
  • Akhisar'da hatimle teravih ve sabah namazı kılınacak camiler
  • Sekreter büro personeli aranıyor
  • Makine bakımcı ve elektrik teknisyeni aranıyor
  • B ehliyetli şoför aranıyor
  • Tad Zeytin Ramazan kampanyası
  • Sosyal medya hesaplarımız
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur
» »

Akhisar Belediyespor, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarına Başaldı, Kaptan Custodio Röportaj

Akhisar Belediyespor, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarına Başaldı, Kaptan Custodio Röportaj
Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Hasan Doğan Sezonu 23. Haftasında konuk olacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına tam kadro başladı

Teknik Direktör Cihat Arslan önderliğinde Başakşehir maçı ardından 1 günlük iznin ardından Yılmaz Atabarut Tesislerinde çalışmalarına başlayan yeşil-siyahlılarda kaptan Custodio basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığını kaydeden Akhisar Belediyespor’un ilk yabancı uyruklu kaptanı Custodio, Akhisar camiasında çalışmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek; “buradaki son senemdi, ben bütün başkan olsun, hocamız ve çalışanlar olsun, çok mutluyum açıkçası. Bugüne kadar burada yaptığım her işte keyif aldım. Böyle olunca da mutlu oluyorum, 1 sene daha kontratım uzatıldı ve bu yüzden herkese teşekkür etmek istiyorum” dedi.
Başakşehir maçının çok zor geçtiğini ifade eden Custodio, Başakşehir’in Türkiye’deki taktik anlamında en iyi top oynayan takımlar arasında yer aldığını ve çok iyi futbolculara sahip olduğunu ve maçın sonunda adaletli bir skor olduğunu kaydetti. Gençlerbirliği’ninde iyi bir takım olduğunu belirten kaptan, çok zor bir maç kendilerini beklediğini kaydetti.
Öte yandan yeşil-siyahlılarda sarı kart cezalısı durumuna düşen Ahmet Cebe ve Muğdat Çelik, Gençlerbirliği kadrosunda yer alamayacak.

İzlenme: 1318
  • Yorumlar 0
    Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Kategoriler
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.