• BIST 9524.59
  • Altın 2484.08
  • Dolar 32.5023
  • Euro 34.683
  • Manisa 17 °C
  • İzmir 18 °C
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

Akhisar Ak Parti Yeni İlçe Başkanı Uğur Aydemir oldu!

Okunma Sayısı: 11357
Akhisar Ak Parti Yeni İlçe Başkanı Uğur Aydemir oldu!
Akhisar AK Parti İlçe 3. Olağan Kongresi Akhisar Belediye Kültür salonunda yapıldı. Manisa Milletvekilleri Bülent Arınç, Hüseyin Tanrıverdi, İsmail Bilen, Recai Berber, Mehmet Çerçi ve Balıkesir AKP Milletvekili Ayşe Akbaş, katıldığı kongrede yeni

Akhisar Ak Parti Yeni İlçe Başkanı Uğur Aydemir oldu!
>>>>>Kenan MOLLA

Akhisar AK Parti İlçe 3. Olağan Kongresi Akhisar Belediye Kültür salonunda yapıldı. Manisa Milletvekilleri Bülent Arınç, Hüseyin Tanrıverdi, İsmail Bilen, Recai Berber, Mehmet Çerçi ve Balıkesir AKP Milletvekili Ayşe Akbaş, katıldığı kongre saat 11:00’de başladı.

Divan başkanlığına Fettah Gürmen, Uğur Aydemir, Mehmet Nuri Tekin, Şenol Ürgüp, Neşet Sarıkaya ve Eşref Doğru’ nun önergeleri ile Manisa Milletvekili Recai Berber, başkan yardımcılığına İbrahim Sayın, katip üyeliğine Can Mercün, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Özgür Oruçlar, üyeliğe Leyla Arslan seçildi.

Akhisar AKP İlçe Yeni yönetimi Uğur Aydemir başkanlığında yönetim kurulu Mehmet Özen, Ali Osman Alkuş, Şaban Deniz, Muammer Efe, Süleyman Kızılçay Sami Alemdar, Feyyaz Eroğlu, İbrahim Saraç, Eşref Doğru, Yakup Oy, Harun Eryüksel, İsmail Hakkı Şenyiğit, Ahmet Aydın, Mehmet Babalı, Fikret Türk, Mustafa Çetin, Ayşe Akın, Yurda Sarıavcı, Mutlu Özdemir, Murat Köroğlu, İsmail Hakkı Karakaş, Nizamettin Alkın, Mücahit Şahin, Alpay Ak, Cafer Gülışık, Ertuğrul Ay, Recep Tetik, İbrahim Kokaz, Veysel Coşkun’dan oluştu.

Yedek üyeliklere ise; Tahsin Uyar, Osman Tamyürek, Suat Tamer, Kasım Tavşancı, Osman Küçük, Ramazan Özalp, İlyas Göksugür, Zühtü Tepeci, Cem Yağcı, Serdar Akarsu, Şeref Çavdar, Cuma Mergen, Zekeriya Arslan, Şaban Kocaman, Mehmet Kolatan, Şadiye Saraç, Tolga Aytaç, Mahsuni Kartal, Eşref Gültekin, Nevin Yavuzkasap, Mehmetcan İldeş, Suat Dağ, Berat Eren, Adem Toy, Mustafa Korkmaz, Müsbah Ak, İbrahim Ormancı, Adil Hacıibrahimoğlu, ve Mehmet Ayvaz seçildi.

Eski Akhisar Ak Parti İlçe Başkanı Gürmen "Bize bir oy ile bin oy çıkan her yerleşim merkezimizi bir tuttuk ve aynı hizmeti verdik"

Akhisar Ak Parti İlçe Teşkilatı 3. Olağan Kongresi öncesi saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Kongrede ilk olarak Ak Parti eski Akhisar ilçe başkanı Fettah Gürmen söz aldı.  Gürmen “Ben Ak Parti Akhisar İlçe Teşkilatı kurucu başkanıyım ve bir çok adaylıklarım oldu. Bugüne kadar bir çok arkadaşıma devrettim sonra yine ben görevi aldım ve bu şekilde bugünlere geldik. Yine bugün kendi içimizden çıkan bir arkadaşımız inşallah burada ilçe başkanı olacaktır. Ancak özellikle şunu vurgulamadan geçemiyorum, maalesef Türkiye’ de siyasette bir kirleşmişlik vardı,  Ak Parti ile bu kısmen
tedavi edildi ve düzeltildi. Biz Ak Parti Akhisar ilçe teşkilatından tabiki sorumluyuz. Bizler partimizi kurduk ve 1 yıl sonra iktidara geldik, hiçbir iktidar sarhoşluğu yaşamadık. Ak Parti olarak her zaman akçeli işlerden uzak durmuşuzdur. Teşkilatımız sivil toplum örgütleri ile çok ciddi bir birliktelik içerisine girmiştir. İnsanın ve birlikteliğin olmadığı bir yerde hiçbir şeyin anlamı yoktur. Bu şehirde bir çivi çakmak isteyen bu şehre kim hizmet etmek istiyorsa tabiri caizse biz onun önüne paspas oluruz ve bu noktada hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz. En güzel örneği ise Ticaret Borsamız ile yaptığımız işbirliği doğrultusunda meydana getirdiğimiz eğitim hizmetidir. Bu vesile ile 24 Kasım da yapacaktık ancak bir sıkıntı olabilir bu maksatla öğretmen günü haftası içerisinde sayın bakanımızın ve 22. dönem başkanımızın ile Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımızın katılımı ile inşallah bir ay içerisinde Ticaret Borsası 6 Eylül İlköğretim Okulumuzun açılışını hep birlikte yapacağız. Yine Ticaret Odamızın büyük katkıları ile Diş Protez Merkezimizi Akhisar’ ımıza kazandırdık. Bize bir oy ile bin oy çıkan her yerleşim merkezimizi bir tuttuk ve aynı hizmeti verdik. 6 yıldır halk ile devler arasındaki bu güzel partiyi hiç kimsenin bugüne kadar gücü yetmedi inşallah da yetmeyecektir. Bizim buradaki duruşumuz Ankara’ daki milletvekilimizin duruşunu da muhakkak etkilemektedir. Ak Partinin çok ciddi anlamda yüklendiği bir misyon vardır. Yaşanan bir çok kayıkçı kavgalarını bırakmamız gerekiyor. Eğer bu küçük kavga ve çekişmelerle bizim teşkilatımız genel merkezimiz taşra bölgelerindeki kişilerin makam sıkıntılarıyla uğraşırsa inanıyorum ki gerçek manada üzerimize düşen misyon ve görevde zafiyet oluşur. Türkiye Cumhuriyet tarihinden buyana görülmemiş bir dış politika izledi ve dış politikasında çok önemli bir değişimi ortaya koymuştur. Ülkemiz son 5 yılda bu dış politikasındaki ataklar ile bölgesinde bölgesel bir güç olmuştur. Artık Türkiye sıradan bir Dünya ülkesi değildir. Bütün Dünya ülkelerinin de içerisinde bulunduğu bu küresel kriz içerisinde ülkemiz de bu kriz içerisinde bu kadar az etkileniyorsa Türkiye artık en son İMF tarafından açıklanan yatırım yapılacak güvenli bir ülke ilan ediyorlar ise Türkiye artık kendi yörüngesinde milli iradenin ortaya koyduğu güç neticesinde güvenilir ve özellikle yatırım yağılacak ülkelerin başında yer almaktadır” dedi.

Akhisar Belediye Başkanı Hızlı "çalışmalarımız genel başkanımız ve baş başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ ın verdiği direktifler doğrultusunda gerçekleştirilmiştir"

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı “bu kongre yine partimize yakışır şekilde birlik ve beraberlik içerisinde devam edecektir ve bundan sonraki çalışmalarımız yine yeni yönetim ve eski yönetim bir arada devam ederek Akhisar’daki hizmetlerimize devam edeceğiz. 11 trilyon lira ile aldığımız belediye bütçemiz şu anda 30 trilyon lira olarak gerçekleşmiştir. Bu çalışmalar genel başkanımız ve baş başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ ın verdiği direktifler doğrultusunda gerçekleştirilmiştir. İlk belediye başkanı olduğumda biz kendi yağınız ile kavrulmalısınız kendi kurumsal kimliğinizi tamamlamalısınız ve belediyenizi güçlendirmelisiniz diye verdikleri talimat doğrultusunda belediyemizi tekrar bir yapılandırma sürecinden geçirerek ve
genel ekonominin de düzelmesi ile iller bankası paylarımızın artması ile de bu noktaya geldik.

Bu artan bütçe ile kültür salonları, üç mahallemizde ödeme noktaları, istimlak ve yol açım çalışmaları, bu istimlaklar daha önce 40 milyar lira civarındaydı şuanda ise 1 trilyon liraya yaklaşmıştır. Kent içindeki sinyalizasyon çalışmalarımız, yine hastanemizin yaptığı kan bankasına kan sayım cihazı ve meydanlarımızın aydınlatmaları, belediyeye ait tüm kültürel ve sosyal tesislerin tekrar elden geçirilmesi ve onarılması, belediyemize ait araç parkımızı araç filomuzu tamamen yeniledik. 25 yıl sonra bir greyder, 2 adet bekoloader, eskevatör, çöp araçları, kurtarma araçları, zabıta ve imar müdürlüğümüzde araç filomuzu yeniledik. Ayrıca diktiğimiz binlerce ağacımızın yetiştiği modern fidanlık ve seralar, tam teşekküllü illerimizde dahi bulunmayan hayvan barınağı, fakir evlerin onarımları bakımları ve tekrar yapılmaları, şehrimizde yine ilk kez bir çocuk kulübü açtık. Kreşe gidemeyen imkanı olmayan çocuklarımızın gidip üye oldukları ve burada sosyal faaliyetler gerçekleştirdiği bir çocuk kulübümüzü açtık. 42 yıl sonra şehrimizin merkezinde Milli Egemenlik Meydanında bulunan Atatürk heykelimizin restorasyon çalışmasını yaptık, ayrıca bu heykelimiz ulusal bir çapta birinciliğe layık olmuş bir heykel özelliğini de taşımaktadır. Üniversite öğrencilerimize burs ve yine kurslar düzenliyoruz. 10 binlerce metre kare yeşil alan düzenlemesinde bulunduk. Hava şehitliğimiz tekrar düzenlendi. Mahallelerimizde bulunan tüm muhtarlarımıza özel muhtarlık binaları yaptık. Merkez çarşımızın onarımını ve eski TOKİ evlerimizin düzenlemelerini yaptık. Binlerce metrekare soğuk ve sıcak asfalt ve beton parke döşemesi yaptık. Uluslar arası platforma taşıdığımız Çağlak Festivalini 5 kez yüzümüzün akı ile gerçekleştirdik ve zeytin şenliklerini ilave ettik. Binlerce metre yağmur suyu kanalizasyon ve şebeke döşeme işlerini yaptık. Her Ramazan ayında 2 bin 500 kişiye 25 milyon lira değerinde kuponlar dağıttık ve aynı zamanda halkımıza yönelik Ramazan etkinlikleri düzenledik. Yaptıklarını anlatmak özellikle benim için çok zordur. Bunları mutlaka yapmamız gereken rutin işler olarak görüyoruz fakat bunlar gerçekten önemli ölçülerde olmuştur. Hiç birinin metrajlarını ve ölçülerini vermedim ancak hakikaten bunları söylemek benim için çok kolay değil. Ancak yinede yapılanları kentin morali açısından önemli olduğunu düşünüyorum.

Akhisar Belediyesi aslında şuanda 3 tane temel iş yapmaktadır. Geçmiş dönemdeki borçlarımızın yapılandırılması, cari aylarımıza ait borçlarımızın ödenmesi ve yatırım yapmak gibi. Genelde belediyelerde geçmiş dönemlere ait borçlar ödenmez, cari aylara ait borçlara ertelenir ve sadece yatırıma yönelilir. Ancak 5 yıl boyunca cari aylarımıza ait borçlarımızı ertelemedik, faiz yükünün altına hiç girmedik. Burada da bulunan sivil toplum örgütleri ile siyasi farklılıklarımızı gözetmeden yaptığımız her çalışmaya destek oldular ve bizler de onlara destek olduk. Bu konudan dolayı hepsine huzurlarınızda tek tek teşekkür ediyorum. Bu konuda Akhisar için birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettik.

Oto ve Moto Drag pisti yaptık ve burada yılda 7 ayak Türkiye şampiyonası yapılmaktadır. Bu da kentimizin tanıtımı açısından büyük önem arz etmektedir. Amatör spor kulüpleri ile yine bir tesis inşaatımız devam etmektedir. Avcılık ve atıcılık derneğimiz ile ege bölgemizin ve yine ülkemizin en iyi atış poligonunu yaptık. Satranç Federasyonu ile yaptığımız birliktelik ile önümüzdeki yıl Türkiye Şampiyonası yapılacaktır. Geçtiğimiz yıllarda Taekwondo federasyonu ile birlikte ilk defa bir ilçede Türkiye Şampiyonası yapıldı. Romanlar derneğimiz ile Makedon Göçmenleri Derneğimiz ile Erzurumluklar Derneğimiz ile ortak etkinlikler düzenledik. Bunların yanında Akhisar’ ımızda ilk defa Güvercin Sevenler Derneği ile güvercin güzellik yarışması yaptık. Yani yaptığımız işlerin ölçüsünü derinliğini ifade etmek için bunları söylüyorum. Belediyemizin bilimsel ayağını hiçbir zaman geride bırakmadık, üniversitelerimiz ile çok sıkı bir iş birliği yaptık. Adnan Menderes Üniversitesi ile Akhisar’ daki arkeolojik değerlerimizin ve turizm sektörünün gelişmesi için protokol ile Akhisarımızdaki arkeolojik yapının açığa çıkarılması ve turizmin Akhisar’ a ekonomik anlamda dönmesi için protokol imza aşamasındadır. Ege Üniversitesi TÜBİTAK Akhisar Belediyesi ortaklığında uzaktan algılama metodu ile Türkiye’de ilk defa yapılacak ilçemizdeki zeytin envanteri çıkarılacaktır. Ticaret Borsası Başkanımız Önder Yamanel ile Ege bölgesindeki en büyük okul kazandırdı, bu aşamada bizlerde Akhisar Belediyesi olarak kendisine her türlü yardımlarımızı esirgemeden yanlarında bulunduk. Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüzün Akhisar’da yapmış olduğu Rehabilitasyon Merkezi için proje işlerinde ve bahçe düzenlemesinde sürekli yardımcı olduk. Garnizon Komutanlığımız ile ortaklaşa sivil savunma tatbikatı yaptık. Çocuklarımızın iyi bir imkan içerisinde yetişmeleri için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile ortaklaşa çalıştık. Bütün okullarımızda yapılan tadilat ve yeni yapımlarda Akhisar Belediyemiz hep okullarımızın yanında olmuştur.

Bunları söyleme amacım Akhisar’ daki birlik ve beraberliğin ve bütünlüğün ifade etmemden kaynaklanmaktadır. Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin arkamızda partimizin ve milletvekillerimizin desteği olmadan yapılabileceğine inanmıyorum.

Yine değerli milletvekillerimizin gayretleri ile Akhisar şuanda bildiğiniz gibi doğalgaz’ a kavuşmuştur. Bunu ilk konuştuğumuz da bunun hayal olduğunu ve Akhisar’a doğalgaz ın gelmesinin mümkün olmayacağı belirtilmişti ama bizler bunları gerçekleştirdik. Akhisar’ımızda dağınık olan belediye hizmetlerinin daha etkin ve verimi hale getirilebilmesi için yeni bir hizmet binası oluşturduk” dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Tanrıverdi "10 Kasım' dan itibaren Belediye Başkanı Adaylıklarına Başvurular Başlayacaktır"

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan biraz önce bir konu için aramıştı. Burada olduğumu söyledim kendileri özel selamlarını iletmemi sevgilerini iletmemi söylediler. Geleceğimizi de planladığımız bir kongreyi gerçekleştiriyoruz. Ak Parti kongrelerinde koltuk kavgaları göremezsiniz, sandalyelerin havada uçuştuğunu göremezsiniz. Bugüne kadar katıldığımız bütün kongrelerde görüyoruz ki büyük olgun ve erdemlilik söz konusudur. Birlik ve beraberlik içerisinde koştuğumuz sürece nice başarılara nice güzel hizmetlere beraber imza atacağız. Bizim görevimiz de budur Türkiye’ yi huzur ve refah içerisinde tutmak, ülkeyi iyi yönetmek, yani bu ülkede yaşayanların bizden beklediği Ak Parti iktidarından beklediği budur. Bizler iktidar partisiyiz oylarımız azalmıyor aksine yükselmektedir. En son halkımız yüzde 47 oy ile samimiyetini ve güvenini ortaya koymuştur. İnanıyorum ki 159 gün sonra yapılacak yerel seçimlerde de bu güvenini bir daha
tescilleyecek Türkiye’ nin partisi Ak Partiye en az yüzde 60 ile yerel yönetimlere güç verecektir. Boş sözleri söylemiyoruz, hayalleri ifade etmiyoruz, yaptığımız hizmetleri konuşuyoruz. Nereye gidersek gidelim hizmetlerimizden söz ediyoruz. Yerel yönetimlerde elde ettiğimiz başarının altında üç ayak vardır. Bunlardan birincisi yönetimde bulunan arkadaşlarımızın kendi bilgisi ve becerisidir. İkincisi yöreyi, kenti, orada bulunan sivil toplum örgütleri ile yönetmesidir. Üçüncüsü ise genel merkezimizin oluşturduğu politikalara uymak o tavsiyeler doğrultusunda hareket etmesidir. Bizler halkımız için çağdaş hizmetler sunmak için araştırmalar yapmaktayız. Nasıl uygulamalar yapmalıyız onları tetkik ediyoruz. Kendi kültürel dokumuza uygun ortaya çıkardığımız politikaları tavsiye ediyoruz. Bizim belediyelerimiz halkımıza arsenik li su içirmemektedir. İzmir’liler hala arsenikli su içmektedir. Ak partili yöneticilerimizin zihninde insan vardır, hizmet vardır bu konuda kendilerini tebrik ediyorum. Yerel yönetim seçimleri yaklaşıyor 29 Mart 2009 tarihinde yerel seçimler yapılacaktır. Zamanında yapılacak dedik ve kimse inanmıştı. Tıpkı 2007 genel seçimleri için söylendiği gibi ve görüyorsunuz hem genel seçimler zamanında yapıldı hem de yerel seçimler zamanında yapılacaktır.

10 Kasım 2008 tarihi itibari ile belediye başkan adaylıkları için müracaatlar alınacaktır ve müracaatlar 31 Aralık tarihine kadar devam edecektir. 10 Kasımdan itibaren yerel yönetimlerde aday olmak isteyen arkadaşlarımız müracaatlarını ilgili teşkilatlarımıza yapacaklardır. İlgili teşkilatlarımıza yaptıklarında müracaat anında ödeyecekleri paralar da o teşkilatlarımızda kalacaktır. Genel merkez olarak bizler bu müracaatlardan alınan ücretlerden hiçbir şekilde pay almayacağız. Yerel yönetimler adına Türkiye’de çok büyük değişiklikler yapıldı, fiziki anlamda belediye başkanlarımız güzel hizmetlerini ortaya koydu. Yasal mevzuat olarak da Ankara’ da parlamentoda Ak Parti önemli yasal düzenlemeleri gerçekleştirdi. Son geçen kanunlarla 4 katrilyonluk bir kaynak yerel yönetimlere aktarılmıştır” dedi.

Arınç "Oy potansiyelimizi daha yukarı çıkarmalıyız"

22. Dönem TBMM Meclis Başkanı ve Manisa Milletvekili Bülent Arınç “Bugün kongrede göreve başlayacak olan arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum, onlara da başarılar diliyorum. Şimdiden bu arkadaşlarımızın başarılarının büyük olması için candan kutluyorum ve destekliyorum. Biz 5 Ak Parti Manisa milletvekili olarak buradayız. Bizler milletvekilleri olarak her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduk. Manisa’ ya hizmet konusunda her zaman el birliği yaptık. Bugün 12. kongredeyiz 4 ilçemizin kongresi kaldı ve bütün kongrelerimiz böyle güzel böyle heyecanlı oldu. Bazı arkadaşlarımız görevlerini yeni arkadaşlarımıza devrettiler. Manisa Akhisar teşkilatımız olarak son 3 seçimde aldığımız oyları bir daha gözden geçirmemiz gerekmektedir. Bildiğiniz gibi  2001 ağustos ayında kurulan Ak Parti 1 ayıl sonra genel seçimlere katıldı ve CHP dışında tüm partilerin
parlamento dışında kaldığı bir seçimde tek başına iktidara geldi. Türk siyasi tarihinde bir yıl içerisinde 10 milyon oy alarak yüzde 35 oy ve 365 milletvekili ile tek başına iktidara gelen bir partiyiz ve baş parti örneği yoktur. 1950 – 1954 yılları bir örnek olarak gösterilebilir ancak birbirinden farklı sonuçlar vermiştir. 2002 yılında bu seçimleri yaptık 6 milletvekilimiz vardı, 2 yıl sonra 2004 yılında yerel seçimleri yaptık ve o seçimlerde de oylarımız yüzde 40’ ın üzerine çıkmıştır. 3 yıl sonra 2007 Temmuz ayında genel seçimlere gittik ve bu seçimlerde de 17 milyon oy aldık. Yüzde 47 oy ile tekrar ikinci defa tek başımıza iktidara geldik. 50 yıldan bu yana görülmemiş bir oy potansiyeli ile halkımız Ak Partiye güvenmiş ve tekrar iktidara getirmiştir. Manisa’ da bir önceki seçimde 2002 yılında 216 bin oy, 2007 yılında 260 bin oy olmuştur. Oylarımız büyük ölçüde artmıştır. Geçen seçimde parlamento da iki parti varken bu seçimde ise 3 partinin parlamentoya girmesi ile bir milletvekilimiz eksik kaldı, onu da ikinci günde kaybettiğimizi gördük, değerli arkadaşımız Bahadır Yenişehirlioğlu’ na milletvekili kısmet olmamıştır. Bunu şunun için söylüyorum hafızalarımızı tazeleyelim çünkü önümüzde 6 ay sonra yerel seçimler var bize bu seçimlerde de bu yukarıya doğru giden çizgiyi hiç aşağıya düşürmeden tekrar yüzde 60 lara yakın bir oy oranı ile mahalli seçimleri de büyük bir başarı ile kapatmamız gerekmektedir. Şimdi bu çizgiye baktığımız zaman 2002 yılında 89 bin 634 oyun 22 bin 361’ini almışız yani Akhisar yüzde 25 oy almıştır. 2004 yerel seçimlerinde 83 bin civarındaki oyun 38 bin civarında oyu alınmış ve bu da yüzde 45 ile büyük bir başarı kazanmışız. 2007 yılında ise artan seçmen sayısı 96 bin 340 seçmenden fakat oyunumuz nispeten düşmüş 33 bin oy almışız ve oy oranımız yüzde 34 olmuştur. Yani 2007 seçimlerinde bir miktar düşüklük bulunmaktadır. Bu önümüzdeki seçimlerde bu oy oranımızı ve aldığımız oyu mutlaka arttırmak istiyoruz, bunun için ne gerekiyorsa çalışmalarınızı bugüne kadar mutlaka yaptık ama bundan sonra da sürat ile arttırmalı ve Türkiye genelinde geldiğimiz noktadan bir milimetre bile aşağıya düşmemeliyiz. Değerli dostlar bunu Türkiye geneli için söylüyorum, eğer Türkiye genelinde oylarımız yüzde 60 lara varır da Manisa bunların altında kalırsa Akhisar bu çizgini altında kalırsa bizler mahçup oluruz, bizler üzülürüz, bizim sevincimiz yarıda kalır. Dolayısıyla şuanda yapılan anketler bile yarın seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz sorulduğunda yüzde 53 ve 54 ler Ak Parti derken bizim 30 ve 40’ lık rakamları artık bırakmamız gerekiyor. Böyle bir imkanımız var, dimdik ayakta duran bir hükümetimiz var, güçlü bir parlamento aritmetiğimiz var ve birbirinden değerli teşkilat üyelerimiz, belediye başkanlarımız vardır. Yani başarı için her türlü imkanımız elimizde bu başarıyı en yüksek oranda sağlamamız gerekiyor. Akhisar ve beldelerinde yüksek oy kapasitesine sahip Dağdere Beldemizi tebrik ediyorum, Süleyman’ da oy oranımız yüzde 34 lerde ve oyları yüksek olan köylerdeki temsilcilerimizi de huzurlarınızda tekrar tebrik ediyorum. Akhisar’ da şampiyonluk Akkocalı köyünde kendilerinizi tebrik ediyorum.  Bu da şunu ortaya koyuyor şehriçi köy nüfuslarından çok daha fazladır. İddiası olan bir parti olarak Manisa ve tüm ilçe belediye başkanlıklarını kazanmak istiyoruz. Bizler yapıcı sözler ve yapıcı bir proje ile ortaya çıkıyoruz. Biz dürüst insanlarınız açık yürekli insanlarınız tarım kemsine elbette büyük destek vermek isteriz, elbette bunun için çabalarımız var ama bazıları dış kaynaklı olan sorunları Türkiye’ deki imkanlarla aşmak mümkün olmuyor. Bunların da gayreti içerisindeyiz. Bu desteklerimiz de devam edecektir.

Bakınız birkaç gün sonra Cumhuriyetimizin 85. yılını kutlayacağız. Cumhuriyet fazilet rejimidir. Bu rejimi Türkiye’ ye emanet eden bu rejimi Türkiye’ de hepimizin yüzünü güldürecek şekilde oraya koyan ilan eden Büyük Atatürk’ e hepimiz minnetle anıyoruz. Birkaç gün sonra Cumhuriyet’ in yeni yıl dönümünde Cumhuriyetin 80 yılında yapılan yol miktarı şu kadarken biz 4 yılda 10 bin kilometre bölünmüş yol yaptık. Yollarımız ekonomi, hayat ve can damarı demektir” dedi.

Yeni Ak Parti İlçe Başkanı Aydemir ‘’ben değil, biz varız’’ ‘’güç birlikten doğar’’

Ak Parti yeni İlçe Başkanı Uğur Aydemir “Sayın Milletvekillerim, sayın il başkanım, Sayın ilçe başkanım, Sayın belediye başkanım, Sayın Belediye ve İl  genel Meclis üyelerimiz, Sayın Kadın Kolları Başkanımız ve yöneticileri sayın gençlik kolları başkanı ve yöneticileri, Değerli Mahalle temsilcilerim, kıymetli delegelerim ve sivil toplum örgütleri başkanları ve yöneticileri ve değerli misafirlerimiz; 3. Olağan kongremize hoş geldiniz. 3. olağan
kongremizin öncelikle Akhisar’ımıza sonra Manisa’mıza ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Partimizin kurulduğu günden bugüne kadar milletvekillerimden il başkanlarıma, ilçe başkanlarımdan üyelerimize kadar emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

24 Mayıs 2003 den bu güne kadar Akhisar ilçe yönetiminde teşkilat başkanı olarak görev yaptım. Görev sürem boyunca ‘’ben değil, biz varız’’ ‘’güç birlikten doğar’’ ilkeleriyle hareket etmeye özen gösterdim. Bu süre boyunca Milletvekillerimizle, ilçe başkanımızla, ilçe belediye başkanımız ve il genel meclis üyesi arkadaşlarımızla karşılıklı sevgi, saygı ve güvene dayalı, birlik ve beraberliği esas alan uyumlu ve yoğun bir çalışma içinde oldum.

Temelinde siz değerli delegeler, gönüldaşlarımız ve üyelerimizin var olduğu bu teşkilatımız her geçen gün güçlenerek yoluna devem edecektir. Tabandan gelen kararlılık, sevgi ve dostluk partimize birlikte hareket etme kabiliyeti vermiştir. Bugün hep beraber tek ses, tek yürek halinde, daha güçlü bir şekilde sizlerin huzurundayız. Bu Akhisar’ımız için önemli bir gelişmedir. Bu gelişme Akhisar ilçe teşkilatımızın yoluna daha güçlü bir şekilde devam edeceğinin göstergesidir.

Konuşmamı burada bitirirken Siz değerli katılımcılara bugün burada bizleri yalnız bırakmadığımız için teşekkürlerimi sunar esenlikler dilerim” dedi.

AKP İlçe Kongresine Manisa Milletvekilleri Bülent Arınç, Hüseyin Tanrıverdi, İsmail Bilen, Recai Berber, Mehmet Çerçi ve Balıkesir AKP Milletvekili Ayşe Akbaş, AKP İl Başkanı Dursun Ali Yıldız, İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtçu, İL Genel Meclis Üyeleri,  MHP İlçe Yönetim kurulu üyeleri, DP İlçe Başkanı Enis Sıdan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, AKP civar ilçe Başkanları, İlçe Kadın Kolları başkanı Leyla Arslan, Gençlik Kolları Başkanı Özgür Oruçlar, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Akhisar Ticaret Borsası başkanı Önder Yamanel ve Meclis başkanı Mustafa Bayraktar, Ziraat odası Başkanı Naci Özkara, S.S. Esnaf Kefalet  Kooperatifi başkanı Hasan Genli, Mahalle Muhtarları, Köy Muhtarları, parti üyeleri katıldı.


























































  • Yorumlar 0
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
REKLAM ALANI
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Amerikan Kültür Dil Kursu
  • Kuzey Ege Kurs
  • Kuzey Ege Kurs
1/20
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.