• BIST 9548.09
  • Altın 2497.55
  • Dolar 32.4902
  • Euro 34.541
  • Manisa 21 °C
  • İzmir 22 °C
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Bay Ön Saha Personeli Aranıyor
  • Tır Şoförü Aranıyor
  • Vasıfsız İşçi Aranıyor
  • Beden İşçileri Alınacaktır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi

Okunma Sayısı: 5379
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
Kurban Bayramı dolayısıyla Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ilçe teşkilatında bugün saat 14.00’da ilçe lokalinde bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Kurban Bayramı dolayısıyla Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ilçe teşkilatında bugün saat 14.00’da ilçe lokalinde bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti İlçe hizmet binasında düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, İlçe Başkanı İbrahim Sayın, Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve birçok partili katıldı.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SAYIN; TEŞKİLATA BİR HEYECAN KATACAĞIZ

Akhisar AK Parti ilçe başkanı İbrahim Sayın, “Daha önce bizim bayramlaşmalarımız Ramazan Bayramı’nda bayramın birinci günü öğlenden sonra olurdu. Kurban Bayramı’nda bayramın ikinci günü öğleden sonra olurdu. Ancak il yönetimimiz milletvekillerimizin kabul buyurmalarıyla bu sene bayramlaşma bayramdan daha önce oldu. İyi ki olmuş çünkü biz bayramda bu kalabalığı toplayamıyorduk. Bayramda bu kalabalık olmuyordu”

“Biliyorsunuz seçimden çıktık. Uzun zamandan beri görüşemedik. Daha sonra İstanbul seçimleri oldu yine çalıştık koşturduk. Ancak kader böyleymiş. Sonuç bizim istediğimiz gibi olmasa da biz yine beraber aşkla, zevkle, heyecanla çalıştık. Yine biz çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü bir milletin umudu konumundayız. Ak Parti yine insanların umudu konumunda. Yolda, sokakta, caddede insanlar gördüğünde yine insanların yüzü gülüyor. İnsanlar ilgi iltifat gösteriyor. Beraberiz diyorlar. Beraber çalışacağız diyorlar. Yine çalışıyoruz. İnşallah hep beraber Eylül ayından itibaren teşkilatları bir elden geçireceğiz. Bu ne demek. Mahalle yönetimlerine, mahalle temsilcilerine gerekirse delegelerine çalışana çalışmayana, gelene gelmeyene eğer gelmiyorsa gidip onlarla sohbet edip niye gelmediğini onu soracağız. Eğer geliyorsa ona teşekkür edeceğiz. Kısacası bu yaz sıcağında pek faaliyet gösteremiyoruz. Hayırlar, düğünler, sosyal faaliyetlere gidip geliyoruz. Ancak teşkilat çalışmalarına Eylül ayından itibaren hep beraber başlayıp en tepedeki mahallelerimizden merkezimizdeki mahallelere kadar. Gerektiğinde bütün üyeleri de toplayaraktan teşkilata bir heyecan katacağız. Tabi ki bunlar sizlerle beraber olacak. Bizim yönetimin yapacak olduğu iş değil hep beraber yapacak olduğumuz bir iştir. İnşallah bu bayramlaşma kalabalık oldu. Hepiniz katıldığınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Geçen bayramda bayramlaşmaya Semra Kaplan Kıvırcık Hanım gelmişti. Bu bayram da Manisa Milletvekilimiz yine Akhisar Milletvekilimiz Sayın Uğur Aydemir’e görevlendirmiş il teşkilatımız. Sayın Milletvekilimiz geçen günde Belediye Meclis Üyelerimizle beraber bir toplantı yapmıştır. Gerektiğinde yönetimle beraber toplantı yapıyoruz. Bugünde hep beraber hem bayramlaşma hem toplantı hem bir hal hatır sorma olaraktan sizlere merhaba diyecek. Ben sözü fazla uzatmadan hepinize tekrar hoş geldiniz diyorum sefa geldiniz diyorum.” İfadelerini kullandı.

AYDEMİR; “KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN”

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir yaptığı açıklamada; “ Öncelikle cumanız mübarek olsun. Cuma bayramınız mübarek olsun. Şimdiden de Kurban Bayramınız mübarek olsun. Değerli arkadaşlar bu bayram da bayramlaşmayı Salı günü değil normalde biz Salı günü değil Pazar günü yapmamız lazımdı Salı günü yapacaktık herhalde. Bu bayramda Kurban Bayramı gelmeden önce bayramlaşmayı il başkanlarımız organize ettiler. Manisa’nın tamamında bütün ilçelerimizde bugün bayramlaşma yapılıyor. Bazı ilçelerimizde yarın yapılacak. Bizde çok kıymetli ilçe başkanımızla görüştük. Yarın arife herkes yoğun olabilir kabristanlara gidiliyor. Herkes alışverişini yapıyor. Arkadaşlarımızın işini aksatmamak için bugünden bu bayramlaşmayı organize ettik. Hepinizin Kurban Bayramı mübarek olsun” dedi.

AYDEMİR; MARKA BİR ŞEHİR OLARAK YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Değerli arkadaşlar 31 Mart’tan sonra sizlerle bir araya gelemedik. Birkaç ay geçmesine rağmen Akhisar’a gidip gelmeme rağmen böyle güzel bir şekilde toplu bir şekilde bir araya gelemedik. Güzel bir Manisa için Büyükşehir için güzel bir seçim yaşadık. Manisa Büyükşehir’i kazandık. Cumhur ittifakı olarak kazandık. 13 tane ilçemizi de Cumhur ittifakı olarak kazandık. 4 tane ilçemizi kaybettik. Millet ittifakına kaldı. Akhisar’da kaybeden ilçelerden bir tanesi. Bizler bu ilçemize Akhisar’ımıza güzel Akhisar’ımıza 3 dönem Salih Hızlı Belediye Başkanımızla birlikte, meclis üyelerimizle birlikte, ilçe yönetimlerimizle birlikte, Akhisar’ımızla birlikte çok güzel işler yaptık. 3 dönem arka arkaya Ak Partili kardeşim Salih Hızlı kardeşim belediye başkanlığı yaptı. Akhisar’a çok şeyler kazandırdı Salih arkadaşlar. Ama 31 Mart’ta hemşehrilerimizin teveccühü millet ittifakı adayı geldi. Kazanan arkadaşımıza da tebrik etmeye gittik. Kendilerine başarılar diledik. 5 yıl boyunca Akhisar’ımıza en güzel hizmetleri yapması için yanlarında olduğumuzu ifade ettik. Çünkü Akhisar’a gelecek her hizmet Akhisarlıyı rahatlatacaktır. Akhisar’a gelen her yatırım refah değerini arttıracaktır. Mutluluğumuzu arttıracaktır. Daha yaşanabilir bir şehir Akhisar’ımız olacaktır. Zaten 40 ilden büyüğüz. Her zaman ifade ediyoruz. Marka bir şehiriz. Marka bir şehir olarak da yolumuza devam etmek istiyoruz. Evet geçtiğimiz günlerde değerli hemşehrilerim Akhisar’ımız da belediye meclisi ve üyeleri ile bir toplantı yaptık. Ve bir basın açıklamamız oldu. Basın toplantısı düzenledik. Zannederim bir kısım arkadaşlarımız izlemişlerdir. Veya sonradan takip etmişlerdir. Akhisar’ımızda ki gelişmeleri değerlendirdik. Akhisar’ımıza yaptıklarımızı değerlendirdik ve Akhisar’ımıza başka bir partiden siyasi bir partiden milletvekili olan arkadaşımızın iddialarına yanıt verdik. Değerli arkadaşlar biliyorsunuz Akhisar’ın gündeminde bugünde baktığımız zaman kredi yurtlar kurumu gündemimizde. Akhisar’ımız da açık lise ile alakalı öğrencilerimizin açık liseye devam edip etmeyecekleri veya hangi liseye gidecekleri konusunda diğer bir arkadaşımız CHP Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu’nun iddialarına bizler yanıt verdik”

AYDEMİR; SALİH KARDEŞİM AKHİSAR’IN HER MAHALLESİNE DOKUNDU

Huzurunuzda sizlere bilgi sahibi olmanız için bu konulara bir kez daha değinmek istiyorum. Kıymetli arkadaşlarım Akhisarımıza sözün başında da söyledik çok güzel hizmetler yaptık. Halkla şehir olduk. Çevre yollarında, sigara fabrikasının içerisindeki üniversite alanından, , sigara fabrikasının içerisindeki sağlık alanından, Akhisar Belediyesi’nin stadyumundan, ticaret zeytin işler organize sanayi bölgesinden, Güldür Barajı’ndan, Çamönü Barajı’ndan ve Gölmarmara yolundaki hapishanenin dışarı alınmasından o alanın güzelleştirilmesine kadar ve baktığımızda gençlik merkezlerimizden inşallah unuttuğumuz birçok hizmet var. Önümüzdeki dönemde de bu yıl olmasa önümüzdeki yılda inşallah Hükümet Konağı’nın gölet inşaat alanının alınarak güzel bir hükümet binası, vergi dairesinin dışarı alınması, sosyal yardımlaşmanın dışarı alınması gibi birçok yatırımları Akhisarımıza getirdik. Bunların her birisine baktığımızda bu saydığımız hizmetin tamamı 2011-2012 yılından sonra Akhisarımıza kazandırdığımız yatırımlar. Başka ne vardı? Demir yolu inşaatı Akhisar’ı ikiye bölen bir inşaatı adeta demir gibi ortasından kesen Akhisar’ı kesen bir bölen bir demir yolunu dışarıya aldık. Bunları her defasında sizin anlatmanızı istiyorum. Bu hizmetleri sizin tekraren ve tekraren her gittiğiniz yerde anlatmanız lazım. Yapılan hizmetleri unutturmamak lazım değerli kardeşlerim. Akhisar Belediyesi olarak da 15 yıl boyunca Salih kardeşim Akhisarımızın her mahallesine dokundu, Akhisarımızın her mahallesine girdi. Yaşam alanlarıyla yani gölet alanlarından mezbaha inşaatından arıtma tesisinden hangi alana bakarsanız bakın Akhisar’da parke taşlarıyla alt yapısı kanalizasyonuyla içme suyuyla her şeyiyle hizmetlerimizi yaptık değerli kardeşlerim. Çünkü siyaset niye vardır? Hizmet etmek için vardır. Bizler milletimize hizmet edebilmek, milletimizin hizmetkarı olabilmek için ne yapıyoruz, siyaset yapıyoruz değerli arkadaşlarım. Yapmaya da devam edeceğiz.

“ÖĞRENCİ YURDU İNŞAATI DEVAM EDİYOR”

 

Bakınız geçtiğimiz günlerde Kredi Yurtlar’la alakalı milletvekili Akhisarlı CHP’li milletvekili Manisa milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu geçtiğimiz günlerde açıklama yaptı. Ne dedi, Kredi Yurtlar Kurumu’nu tasarruf sebebiyle kapatan iktidar karşı tarafta yolun öbür tarafında 500 kişilik Kredi Yurtlar’a ait bir yurt binası inşası yapıyor diye bu ne perhiz bu ne lahana turşusu der gibi yapılan yatırımı adeta kınadı. Değerli arkadaşlar şunu çok iyi bilin bizzat milletvekiliyiz, her birimiz burada siyasiyiz, hizmet etmek için buradayız ve sigara fabrikası alanı içerisindeki üniversite alanına bizler bundan belki 5-6 yıl önce Akhisarlı önde gelen siyasetçilerle, sivil toplum örgütleriyle belediyemizle beraber sigara fabrikası alanı içerisine  Akhisarımıza bir fakülte yapacağımıza dair söz verdik. Fakülte inşaatı yapacağımıza dair söz verdik. İnşaatı yapacaktık ve Celal Bayar Üniversitesi’ne teslim edecektik ve Celal Bayar Üniversitesi’ne bağlı bir fakültemiz olacaktı Akhisar’da. Bu fakülte inşaatı yaptıktan sonra buraya öğrenciler gelecekti. Hedefimiz buydu, hayalimiz buydu. Konuşmalarımız bu şekildeydi. Böyle olacak diye Ankara’da biz sözler verdik ve bu sözlerimize istinaden ne oldu Kredi Yurtlar Kurumu Akhisarımıza 500 kişilik öğrenci yurdu yapma sözü verdi ve inşaata başladı. Tabii bu inşaat yoldan geçerken aklımıza geldiği gün temel kazmıyoruz, temel atmıyoruz, inşaata başlamıyoruz. Bunun planı var, projesi var, yatırıma alınma dönemleri var. Ve dolayısıyla bizim sözümüze istinaden, Akhisarlılarımızın sözüne istinaden değerli hemşehrilerim Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Gençlik ve Spor Bakanlığı Akhisarımıza 500 kişilik öğrenci yurdu yapma planını projesini hazırladı ve inşaata başladı. İnşaat da devam ediyor. Eğer biz fakülte inşaatına 6 sene önce 5 sene önce başlamış olup da yapıp bitirseydik bugün Akhisarımızda binlerce öğrencimiz üniversite öğrencimiz Akhisar’da öğrenime devam edecekti. Akhisar’ın ekonomisine her bir öğrenci katkı sağlayacaktı. Adeta Akhisarımızda bacasız fabrikalar çalışmaya başlayacaktı. Biz her eleştiriye cevap vermiyoruz. Her konuşulana dönüp cevap vermiyoruz. Ama öyle bir noktaya geliniyor ki bazıları meydanı boş zannediyor. Aklına geleni konuşmaya başlayınca bir, iki, üç, dört, beş bunlar da meydanı boş zannedince öyle zannettiler herhalde aklına gelenleri dillerine kelimelerle dökünce Akhisarlı hemşehrilerim de bazı konularda acaba söylenenler doğru mu diye soru işareti akıllarında kaldığı için bu açıklamaları yapmak zorunda kaldık. Biz hakikaten altı dolu olan eleştirilere, dayanağı olan eleştirilere cevap vermek isterdik.

“ÇOK İYİ İŞLER YAPTIK, BİR TEK REKLAM YAPMADIK”

Ama bunları sayıklatınca Akhisarlı hemşehrilerimizden de sayın vekilim lütfen bu açıklamalara bir basın açıklamasıyla cevap verin, yeter artık dediklerinden dolayı bizler de geçtiğimiz hafta geçtiğimiz günlerde basın açıklamasıyla bu iddialara cevap verdik. Yani Akhisar’da değerli hemşehrilerim hiçbir şey boşuna yapılmıyor, her şey planlanarak, projelendirilerek, düşünülerek, yarınları öbür günleri yıllar sonrasını düşünerek Akhisar’a yatırımlar kazandırdık. Kazandırmaya devam edeceğiz. Şimdi inşallah bunlar da bir bir açılmaya başlayacak. Yakında inşallah Allah nasip ederse bayramdan sonra da yarım kalan çevre yolu inşaatı da hızlı bir şekilde inşallah imalatına devam edecek. Müteahhit iflas ettiğinden dolayı yeni bir müteahhitle ihalesi yapılıyor. Yeni müteahhit inşallah en yakın zamanda inşaata başlayarak yol çalışmalarına başlayarak yolu bitirecek kısa bir sürede. Evet değerli arkadaşlar burada 2001 yılında bizler İbrahim sayın başkan Salih Hızlı, Ömer bu gördüğünüz benim arkamdaki ekip yola çıktık. O gün bu gündür el ele kol kola yolumuza devam ediyoruz. Sizlerin bakınız tamamınızın Akhisarlı bütün Akpartililerin başını öne eğdirecek bir iş yapmadık.  Çok iş yaptık, bir tek şey yapmadık o da reklam. Reklam ayağımız eksik kaldı. Yaptığımız işleri pazarlayamadık belki. O ayağımız eksik kaldı eleştirebilirsiniz ama Akhisar değerli kardeşlerim son yıllarda almış olduğu yatırımları belki ömrümüz yeterse bakın tarih atın not düşün bu yaptıklarımıza belki 50 yıl çok yatırım alamaz. Bizden önce de siyasetçiler vardı, bizden önce de milletvekilleri vardı, bizden önce de belediye başkanları vardı. Kim bir çivi çaktıysa Allah onlardan razı olsun diyorum, teşekkür ediyoruz. Öbür dünyaya intikal eden kardeşlerimize de Allah’tan rahmet diliyoruz. Değerli arkadaşlar ama bütün yapılanları bir muhasebeci gözüyle aklımızdan geçirelim, yapılanlara bakalım ve bir de son 6-7 yılda yapılanlara bakalım. Terazinin bir kefesine bütün hepsini koyalım, bir kefesine de bunları koyalım. Hangi hizmetler daha çok diye. Allah’a çok şükür bu ekip çok güzel hizmetler yaptı. Onun içindir ki 15 sene biz kesintisiz olarak yerelde iktidar olduk. Genelde de 2002’den beri hala iktidarız.  Hep gösteriyor. Yine çok başarılıyız. 13 tane belediye cumhur ittifakında değerli kardeşlerim. 17’de 13’ü bizim, 4 tanesi millet ittifakının. Dolayısıyla başarılıyız, hiç kimse moralini bozmasın. Ama günü gününe peygamberimizin veya. O felsefeyle hareket ediyoruz. Dolayısıyla daha çok çalışacağız. Çok kıymetli başkanım yaz oldu sıcak oldu. Ağustos ayından dolayı teşkilat çalışmalarına ara verdik dedi ama ara vermiyor aslında kendisi çalışıyor. Yani herkes yormuyor anladığım kadarıyla. Kendisi çalışmalara devam ediyor. Teşkilatta durmak yok. Her gün biz her hafta çalışıyoruz. Üyelerimizi, delegelerimizi, mahalle başkanlarımızla irtibat halindeyiz. Herkesle koşturuyoruz.

“PARTİ GÖZETMEKSİZİN KİMSEYİ KAPININ ÖNÜNE KOYMADIK”

1 Nisan sabahı kalktık o olsun, milletimiz, hemşehrilerimiz bi araya gösterdi, olabilir. Milletimize kırgın değiliz. Bütün hatayı kendimizde arıyoruz. Eksiğimizi tamamlayacağız 1 Nisandan itibaren 5 sene sonra Allah’ın izniyle yine Akhisar’ımıza AK Partili Belediye başkanı kazanacağız. Niye kendimize güvenimiz tam niye biz  çok çalışıyoruz. Hiçbir zaman kolaylığa kaçmadık. Daha çok çalışacağız. Kimseye küsme şartımız yok. Bütün arkadaşlarımız kollarımı açacağız herkesle beraber kol kola yürüyeceğiz. Akhisarlıyız, Manisalıyız, Akhisar’ın ve Manisa’nın ülkenin menfaetlerine ne varsa biz AK Parti olarak oradayız. Bakınınız kaybettiğimiz ilçelere gittiğimde bütün ilçelerde belediye başkanları  işten adam çıkardılar. Biz 2002 yılında iktidara geldik bir Allah kulunu A partisi, B partisi, C partisi bakmaksızın kimseyi kapının önüne koymadık. Partizanlık yapmadık. Belediyeye geldik 2004 yılında belediye bir Allah kulunu iten çıkarmadık. Kimseyi kapı önüne koymadık işte bizim farkımız bu. Buradan diğer belediye başkanlarına sesleniyorum lütfen partizanlık yapmayın. Kimsenin ekmeğiyle oynamayın. Mümkünse elinde ekmeği olmayanlara ekmek vermeye çalışın. Bunu yaparsanız başarılı olursunuz. Biz aynı anlayışı Millet İttifakının belediye başkanlarından da bekliyoruz.  Senede 2 tane dini bayramımız var bu bayramlar kendimizi resetleme dönemimizdir. Varsa küslükler, kırgınlıklar tam helalleşme dönemi ve garibin, gurabanın yanında olma dönemidir. Herkesin kapısını çalıp herkese kucaklaşacağız ve yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı dönemler olacak inşallah. Biz büyük bir AK Parti olarak hep böyle davrandık ve böyle davranmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi
AK Parti ilçe teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi

  • Yorumlar 15
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.