• BIST 9476.65
  • Altın 2505.594
  • Dolar 32.5977
  • Euro 34.7878
  • Manisa 17 °C
  • İzmir 18 °C
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret

Okunma Sayısı: 4875
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Başkan yardımcısı Ataman Paydaş, Kadın Kolları başkanı Aynil Yavaş ve Gençlik Kolları başkanı Ender Gök ile birlikte, AK Parti Akhisar teşkilatını ziyaret ederek kongre süreci ve 2023 se

AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
Akhisar Haber Ajansı-AHA 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Başkan yardımcısı Ataman Paydaş, Kadın Kolları başkanı Aynil Yavaş ve Gençlik Kolları başkanı Ender Gök ile birlikte, AK Parti Akhisar teşkilatını ziyaret ederek kongre süreci ve 2023 seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı ve beraberindeki Başkan yardımcısı, Kadın Kolları başkanı ve Gençlik Kolları başkanı, AK Parti Akhisar İlçe başkanı İbrahim Sayın, yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Kadın Kolları başkanı Burcu Bozbıyık, AK Parti Gençlik Kolları başkanı Taha Dal, AK Parti Akhisar belediye meclis Üyeleri Feride Sakarya, Şemsi Okur ve partili üyeler karşıladı.  

Ziyaretin açık konuşmasını AK Parti Akhisar İlçe başkanı İbrahim Sayın yaptı. İbrahim Sayın;" Bugün il başkanımız Salih Hızlı bizleri ziyarete geldi. Bundan ne kadar memnun olduğumuzu bu topluluk ifade ediyor. Biz sadece yönetim ve kadın kollarımızı çağırmıştık fakat Salih Bey’in cazibesi herkesi buraya çekti. Yaklaşık 1 ay önceye kadar Salih başkanımız il başkanlığına tayin oldu. Duyduğumuzda çok sevindik. Salih Bey ile biz 30 yıldan beri arkadaşız, kardeşiz, ağabey – kardeş ilişkisinde devam ederiz. Daha önce de beraber çalıştık, onunla beraber çalışmak keyif vericidir. Tekrardan hayırlısı olsun diyorum, Allah muvaffak etsin. İl başkanlığı zordur, bütün vatandaşın merkezisinizdir. Biz Akhisar’da bütün Akhisarlıların merkezinde dururken Salih Bey, bütün Manisa’nın merkezidir. 17 ilçenin kadın kolları, gençlik kolları, yönetimi, delegesi, belediye meclis üyeleri ona bağladır. Biz daha önce olduğu gibi her zaman destekçisiyiz. Bizim yapacağımız bir iş olursa her zaman yanındayız. Biz bu dergaha odun taşıyanlardanız, biz bu dergaha odun taşımaya devam ederiz. Bir görev verirlerse yaparız, bırak dedikleri zaman bırakırız. Ne alınırız, ne kırılırız. Çünkü biz bu davaya inanmış insanlarız. Davaya inanırsa insanlar alınganlık ve kırılganlık olmaz. Ancak davaya değişik sebeplerle gelenler olur. Çoğu orada bulunmak için gelir, çoğu meclis üyesi olmak için gelir, çoğu davaya hizmet etmek için gelir. Çoğu belirli bir makamı işgal etmek için gelir. Ancak biz hepimiz Müslümanız, 622’de Peygamber Efendimiz hicret etmiştir. Bir kısmı gerçekten din için hicret etmiş, bir kısmı da başka sebeplerden dolayı hicret etmiştir. Herkes yaptığının karşılığını alır” dedi. 

HIZLI; BİR SÜRÜ BAŞARIYA İMZA ATTIK 

Manisa İl Başkanı Salih Hızlı; Cumhurbaşkanımızın onuru ile yaklaşık 1 ay önce il başkanlığı görevine atandım. İnşallah bu görevi yürütmeye çalışacağım. 15 yıllık Akhisar Belediye başkanlığı sürecimizin il başkanlığımda önemli faktör olduğunu düşünüyorum. Bu işi yapacak çok değerli arkadaşlarımız vardı ki nitekim ben eşitler içerisinde diyeyim sadece 15 yıl belediye başkanlığımın olması sebebi ile il başkanlığına atandım. Benim için değerli bir şeydir. Cumhurbaşkanımızın onurlarıyla olması bizi daha çok mutlu etti. Bu işi yapacak bir sürü arkadaşlarımızın içerisinde sonuç itibariyle bir nasiptir bu görev bana temin edildi. Bizde inşallah bu görevin altında sizlerle beraber kalkacağız. Biz buradaki bir çok arkadaşlarla bir sürü başarıya imza attık. Bir çok seçim başarısı elde ettik burada toplanarak bu başarılarımızı hep beraber kutladık ve her seçim sonrası şunu söylemiştik biz sadece siyasi rakiplerimizi siyaset olarak yendik ama Akhisar hepimizin Akhisar’ı bütün siyasi rakiplerimizi de bundan sonra eşit mesafedeyiz. Bunu sürekli yenilemiştik ve söylediğimiz bir şeye vardı bu şehirde hiçbir şey bizimle başlamadı bizimle bitmeyecek demiştik. Bizden sonrada devam edecektir. Bu şehir var oldukça hizmet edenler olacak hizmetten ayrılanlar olacak biricik olan bizim şehrimizdi. Dolayısıyla bunun farkına vararak hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu şehir yaşayan bir şehir 5 bin yıllık bir şehir ve biz bu şehrin bütün kaderlerini sadakatle iş yaptık. Biz bir tuğla koyandan Allah Razı olsun dedik. Siyasi bakışlarımızı asla diğer arkadaşların gözüne batırmadık. Bu sadece bir siyasi başarıdır. Bu şehirde hep beraber yaşıyoruz Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi arkadaşlarla yaşıyoruz.  

BU ŞEHİR ÇOK GÜÇLÜ BİR ŞEHİR 

Biz 2004 yılında ilk belediye başkanı olduğumuzda burada hatırlarlar insanlar dedik ki bir 50 yıllık projeksiyonla plan yapalım dedik ve bu planı önemli ölçüde geniş bir katılımla gerçekleştirdik. Biz bu şehrin bütün dinamikleriyle beraber siyaset farklılık göstermeksizin bu şehri yönetmeye gayret ettik. Aklınıza gelebilecek bütün kesimlerle bir tür kurumsal ilişkiler oluştu. Bu şehirde bir spor potansiyelinden bahsetmiştim Allah bize nasip etti Süper lige  bir takım çıkardık. Ben Ömer başkanımla hiç unutmuyorum 2004 yılında düşmekte olan bir takım vardı onun maçlarını takip ederken arada bir de geceleri Akhisar’da antrenman alanında Ömer başkanımla konuşuyorduk biz acaba bu takımı süper lige çıkartabilir miyiz diye rabbim bize 8 yılda lütfetti süper lige çıkmayı ve 7 yıl o takımımız süper ligde kaldı. Akhisar’a marka değeri diye bir kavram vardır biliyorsunuz dünyada Akhisar’a milyarlar dolarlık hesaplaması yapılabilir marka değeri ürettiğini düşünüyorum. 7 yıl boyunca süper ligde kalmak her gece konuşulmak ve özellikle ilçe ölçeğinde bir takımın konuşulması daha sıcak etkisi düşünün bununla kalmadık onun öncesine gidersek 3. ligde şampiyonluk yaşadık, 38 yıl sonra sanırım sonra 2.ligde bir şampiyonluk, sonra birince lige çıktık orada şampiyon olmak ve sonra 2 tane biri Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupayı almak  bunlar Allah’ın bize lütfettiği şeylerdi. Bu şehrin dinamizmiyle ve bu şehrin iklimi ile alakalı bir şeydir. Bu şehir hakikaten çok güçlü bir şehir ama bu şehre hükmetmekten ziyade bu şehri seyretmek lazım. Biz bütün bunları yaparken bu şehri seyrettik. Çok önemli bir insan kaynağımız var bu insan kaynaklarımızla siyasi düşüncelerine bakmaksızın onlarla oturduk sohbet ettik onlar bize bir şey söylediler biz onlardan bir şey öğrendik derken bütün bunları hepsini önümüze koyduk. İşte OSB’ler diğer Organize Sanayi Bölgelerimiz, Gıdacılar Sitesi, Süper ligde bir takım ve güreşte dünya şampiyonu çıkarı bu şehir biliyorsunuz. Yine dünya şampiyonu bir jimnastikçi kızımız dünya şampiyonu oldu. Bunun yanında bir kuaförümüz bir dünya şampiyonu oldu. Bunların hepsi burada oluşturulmuş bir iklimin sayesinde oldu. Akhisar’ın sanat tarafı da güçlü bir yer bizim belediyenin son katı sanat atölyesiydi. Bütün Akhisar’da sanat ile uğraşanlar kurumların hepsine biz destek verdik. Siyasi düşüncelerini ayırmadan hepsine bir fiziki mekan gösterdik. Ve bütün bunları yaparken dikkat ettiğimizin şeylerden bir tanesi birlikte hareket etmek oldu. Akhisar’da herkes ile birlikte hareket ettik. Halk Eğitim ile de birlikte hareket ettik, Sivil toplum örgütleriyle de birlikte hareket ettik bu anlam da ben çok başarılı bir dönem geçirdiğimizi düşünüyorum. Böyle sürdürebilir bir çok iş ortaya koyduk.  

DEMİRYOLU PROJESİ AKHİSAR’A YÜZ YIL KAZANDIRDI 

Biz Akhisar’a belki bir ilçede ilk defa olan bir müzeyi yaptık. Belki Bergama gibi çok özel olan ilçeler dışında ilçe ölçeğinde müze çok kolay bir şey değil. Biz bunu yaklaşık 10 yıl önce gerçekleştirdik. Eski hastane höyüğünde kazı başlattık ve başına bir profesör getirdik. İş yapış şeklimizin ne kadar sürdürülebilir ve bilimsel olduğunu söylemeye çalışıyorum. Hemen karşısında binlerce yıldır yatan sütunlar şu anda ayağa kalktı. Bunların şimdi ikinci ve üçüncü etapları var. İnşallah bunlarla ilgili gereği neyse hükümetimiz ve milletvekillerimizle birlikte bunları gerçekleştirdik. Devlet demiryollarının dışarıya alınma meselesi var. 3-5 yıllık bir süre zarfında bunun bazı komplikasyonları olabilir ama bu Akhisar’a yüz yıl kazandırmış bir projedir. Bunu çevre yoluyla birlikte düşünebilmemiz durumunda ancak demiryolunun faydasını anlayabiliriz. Eğer çevreyolu dışarı çıkmasaydı, kısmen demiryolunun da dışarıya çıkmasına da gerek kalmayabilirdi. Bunların dışarıya çıkması imar bütünlüğü açısından Akhisar’a yüz yıl kazandırmıştır. Demiryolunun aşağısı ve yukarısı diye bir kavram vardı Akhisar’da bunlar hep psikolojik eşiklerimizdi bizim. 12 tane hemzemin geçidimiz vardı. Burada kaza riskleri ve bir sürü sıkıntı vardı. Ama şimdi oraya gar binası yapılınca ve otogarda oraya geçince Akhisar bir yüz yıllık projeksiyonu elde etmiştir. Bunların hepsini bilinçli bir şekilde inşa ettik. Bizim 50 yıllık master plan dediğimiz çerçevede gerçekleşmiş işlerdi. O proje içerisinde katkı sağlayan sadece AK Partili arkadaşlarımız yoktu. Düşüncesi belki bizimle aynı olmayan ama Akhisarlılık derdi ve kaygısı olan insanlarla birlikte oluşturduğumuz bir projeydi. Onun da yine başında Akhisarlı bir profesör hocamız vardı. Ona koordinatörlük eden yine bir hocamızdı.  

SÜREKLİ ÜÇLÜ PROTOKOLLER YAPTIK 

İhtisas Zeytin OSB’de arıtma meselesi var. Çok önemli bir mesele bu. 9 Eylül Üniversitesi Çevre Bölümünden 2 tane profesörün danışmanlığında 5’ten fazla olan arıtma firmasını bire indirmiştik. Ne kadar bilimsel ve sürdürülebilir işler yaptığımızı söylemeye çalışıyorum. Akhisar’da belki 10 taneye yakın okulda Akhisar Belediyesinin üçlü protokolü vardır. Biz sürekli üçlü protokoller yapardık. Hayırsever, Akhisar Belediyesi ve İl Özel İdaresi olarak. Biz bütün işlerimizi Akhisar Belediyesini merkeze koyarak koordineli bir şekilde yapmaya çalıştık.  

AKHİSAR 350 BİN KİŞİYE EV SAHİPLİĞİ YAPABİLECEK BİR KAPASİTEDE 

Geldiğimiz nokta itibariyle Akhisar takdir ederseniz ki bir il söz konusu olduğu zaman ismi geçen yerler arasında  birinci sırada geçiyor. Bütün Akhisarlılarla yaptığımız işlerde önemli pay sahibi. Biz bir çok kararı Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti kardeşlerimizle aldık mecliste. Ben bunu onların hiç payı yok diye söylemiyorum. Ama bizim AK Partini iktidar döneminde biz Akhisar’ı Türkiye’nin gerisinde bırakmadık. Hep birlikte Akhisar olarak o noktaya geldik. Eksiklerimiz var mı tabi ki de var. Hayat devam ettikçe eksiklikte olacak. Zaman değişiyor şartlar değişiyor sürekli üretmeye devam edeceğiz. Akhisar’da devam eden bir doğalgaz var o da biliyorsunuz bizim dönemimizde 2005 yılında gelmiş şuanda Akhisar’ımızın önemli bir kesimi doğalgaz ile ısınıyor. Biz Akhisar’ın nüfus projeksiyonuyla fiziksel projeksiyonu arasında 3 kat fark var. Biz şuanda Akhisar’da 110 bin kişi yaşıyoruz ama Akhisar 350 bin kişiye ev sahipliğe yapabilecek bir genişlikte. Bu uzun vadede bir avantaj ama kısa vadede belediye çalışmalar açısından özellikle yol yapımı çalışmaları açısından bir dezavantaj” dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret
AK Parti İl Başkanı Hızlı'dan AK Parti Akhisar ilçe teşkilatına ziyaret

  • Yorumlar 22
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.