• BIST 9524.59
  • Altın 2497.108
  • Dolar 32.5917
  • Euro 34.737
  • Manisa 13 °C
  • İzmir 17 °C
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur
» »

AK Parti Akhisar’da İbrahim Sayın dönemi

AK Parti Akhisar’da İbrahim Sayın dönemi
6 yıldır AK Parti Akhisar İlçe Başkanı olarak görev yapan İsmail Hakkı Şenyiğit’in aday olmayacağını açıklamasının ardından yapılan Akhisar AK Parti 6.Olağan Kongresine tek aday olarak giren İbrahim Sayın ve ekibi, tüm üyelerin oyunu alarak yeni ilçe başk

AK Parti Akhisar’da İbrahim Sayın dönemi
Akhisar Haber Ajansı - AHA

6 yıldır AK Parti Akhisar İlçe Başkanı olarak görev yapan İsmail Hakkı Şenyiğit’in aday olmayacağını açıklamasının ardından yapılan Akhisar AK Parti 6.Olağan Kongresine tek aday olarak giren İbrahim Sayın ve ekibi, tüm üyelerin oyunu alarak yeni ilçe başkanı oldu.

Akhisar Belediyesi Park İçi Sinema Salonunda yapılan kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Murat Baybatur, TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve partililer katıldı.

Manisa İl Seçim İşleri Başkanı Ataman Taydaş divan başkanı seçilmesinin ardından kongre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Eski İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit’in veda konuşmasının ardından, sırasıyla Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Manisa İl Koordinatörü Ali Aşlık, TBMM KİT Komisyon Başkanı AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan sırasıyla birer konuşma yaptı.

Daha sonra oy verme işlemine geçildi. 202 delegenin oyunu alan İbrahim Sayın, AK Parti Akhisar İlçe Başkanı oldu.

İbrahim Sayın'ın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: "Ali Rıza Çelik Ahmet Özbek, Cemal Gürmen, Celal Gülserp, Emre Güler, Fikriye Korkmaz, Hüseyin Koçoğlu, Hüseyin Güleç, Halil Emre Pehlivan, İsmail Lalancı, Kutay İnan, Mehmet Nuri Tekin, Mustafa Pekçetin, Mesut Efe, Mesut Can Oklemer, Mehmet Demirer, Mehmet Can İldeş, Neşet Sarıkaya, Orhun Sarıyar, Reyhan Al, Şadiye Saraç, Tuğba Bacak, Ümmü Habibe Dönmez ve Yunus emre Füzün”

Ülkemizde siyasetin ahlaki düzene oturtulması AK Parti sayesinde oldu diyen AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Sayın, “milletimiz ile olan güçlü bağı göremeyenler güç kullanarak silah kullanarak kan dökerek ülkeyi teslim alma hevesine sarıldılar. 17-25 Aralık emniyet, yargı darbe girişimi, 15 Temmuz askeri darbe girişimine kadar bir çok olayları Allah’ın izniyle hepsini atlattık yapılan tüm tuzakları bozduk. Bildiğimiz yoldan sapmadık ve bugünlere dosdoğru geldik. 15 Temmuz gecesi halkımız ile birlikte sokaklara çıktığımızda meydanları doldurduğumuzda bu fetöcü hainler halkın tepkisi karşısında zaten korkmuştu. Ancak fetönün ordumuza sızmış mensuplarının döktükleri kan elbette ki karşılıksız kalmayacak adalet önünde hesabını vereceklerdir. 15 Temmuz gecesi milletimiz bir destan yazmıştır, destanların bir tek kahramanı olur ancak 15 Temmuz’un milyonlarca kahramanı var. 15 Temmuz gecesi ilçe teşkilatına geldiğimde, ilçe teşkilatımız, ilçe başkanımız milletvekilimiz, belediye başkanımız yönetim kurulu üyelerimiz ile beraber toplantı halindeydiler. İlçe Başkanım İsmail Hakkı beye söylediğim söz şudur, sayın başkanım sanırım darbe girişiminde bulunanlar var, ne belediye başkanımızı ne de milletvekilimizi almaya gelirlerse ne olursa olsun hiç kimseyi vermeyeceğiz. Bir avuç asker kılığına girmiş içimize sızmış çetelere teslim olmayacağız diye söylemiştim. O gece fetöcü hainlere meydan okuduğumuz ve meydanları doldurduğumuz için bugün buradayız. Bu cesareti gösteremeyenler şimdi kontrollü darbe itirafı ile 15 Temmuz’u gölgelemeye ve o gece verilen mücadeleye çamur atmaya çalışıyorlar. 15 Temmuz darbe girişimi Türkiye’ye ve Türk halkına Türk milletine yapılmış en büyük saldırılardan biriydi. Esasen fetönün pkknın, daeşin ve diğer terör örgütlerinin amacı aynıydı. Amaç bu ülkeyi bölmek bu milleti ve devleti parçalamaktır. Buna karşın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi tek millet, tek bayrak tek vatan ve tek devlet diyoruz” dedi.

16 Nisan halk oylaması Türkiye’nin en önemli idari dönüşümünün milletimiz tarafından tescilidir. Bu tarihten sonra koalisyonlar kalkmıştır. Bundan sonra güçlü hükümetler ve tek başına iktidarlar gelecektir. Bunu anlamayan ve göremeyenler ileriyi göremeyenlerdir. Değerli arkadaşlar rehavete kapılmadan sürekli daha çok çalışacağız ve daha çok insana ulaşacağız. Yaşadığımız hadiseler ışığında milletimizin huzuru ve refahı için hiçbir çalışmayı geciktirmeyeceğiz. Biz bu yola milletimizle beraber bugüne kadar her ne yaptık ise milletimiz için yaptık. Bugünden sonra her yapacağımızı milletimizin için yapacağız” dedi.

(BG)

İzlenme: 1605
  • Yorumlar 0
    Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Kategoriler
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.