• BIST 8886.87
  • Altın 2238.808
  • Dolar 32.3388
  • Euro 35.1125
  • Manisa 15 °C
  • İzmir 16 °C
  • Kasiyer Aranıyor
  • Amerikan Kültür Erken Kayıt Dönemi Başladı
  • Kuzey Ege Kurs Erken Kayıt Dönemi başladı
  • Louka Döner ve Et Lokantası İftar Menüsü
  • Ön Muhasebe ve Sevkiyat Personeli Aranıyor
  • Yapı Markette Çalıştırılacak Personel Aranıyor
  • Ön Muhasebede Çalıştırılmak Üzere Bayan Personel Aranıyor
  • SPESYA FOOD Firması Takım Arkadaşları arıyor
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Forklift Operatörü Aranıyor
  • Sürücü Belgelerinin Değişiminin Son Tarihi 31 Aralık 2024
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Deniz Kurs’ta İngilizce Hazırlık Sınıfları Kursları Başlıyor
  • Pusula Kurs’ta İngilizce Sınıflarına Hazırlık Kursu başlıyor
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur
» »

AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı 16.yılında şehitler adına lokma döktürdü

AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı 16.yılında şehitler adına lokma döktürdü
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’ nin kuruluşunun 16.yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Akhisar İlçe Teşkilatı, lokal binası önünde gün boyu şehitler adına lokma hayrı yaptı.

AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı 16.yılında şehitleri adına lokma hayrı yaptı
Haber Merkezi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’ nin kuruluşunun 16.yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Akhisar İlçe Teşkilatı, lokal binası önünde gün boyu şehitler adına lokma hayrı yaptı.

14 Ağustos 2001 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan AK Parti’nin Türk siyaset sahnesinde milletin desteği ile silinmeyecek kutlu bir yürüyüşe imza attıklarını ifade eden AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, bu yıl 16. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde şehitler adına lokma hayrı yaptıklarını kaydetti.

AK Parti İlçe Başkanı Şenyiğit yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “AK Parti, liderinin çizdiği kutlu yolda bu güne kadar milleti için var oldu bugünden sonrada Milleti için var olmaya devam edecektir

Türkiye’nin siyasi ve ekonomik alanda büyük sıkıntılar yaşadığı, hayal ve ümitlerin yok olduğu bir dönemde tarih sahnesine çıkan AK Parti ile yeni bir dönem başladı, Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan AK Parti, Türk siyaset sahnesinde vatandaşlarımızın desteği ile yer almış ve 14 Ağustos 2001, Türk demokrasi tarihine kutlu bir yürüyüşün başladığı tarih olarak silinmeyecek şekilde yazılmıştır.

14 Ağustos 2001 tarihinde, AK Parti'nin kurulmasıyla birlikte, sadece Türk siyaset tarihinde değil dünya siyasetinde söz sahibi, mağdur ve mazlumların sesi olan bir hareket doğmuş,başta millet iradesine saygı düşüncesi olmak üzere, siyasi ahlak, demokrasi ve siyasi erdem anlayışlarını Türk siyaset tarihine kazandırılmıştır

Türk milletinin gücünü bütün dünyaya duyuran bir anlayışın da temsili olan ak sevda, kurulduğu ilk günden bu yana milletimizin teveccühüyle her zaman yükselişte olduğu gibi, insana saygı, milletin kararına saygı gibi değerlerin de yükselmesine olanak sağlamış bir davadır  AK Parti, ülkemiz siyasi tarihine bu tür yüksek erdemleri kazandırmış olmanın yanı sıra dönemi içerisinde gayri safi milli hasılamız yükselmiş, yaşam standardımız artmıştır. AK Parti ile ekonomide, sanayide, tarımda büyük hamleler kaydeden ülkemiz her yönden şu ana kadar görülmemiş değerlere kavuşmuştur. Sağlık alanında reform niteliğinde kararlara, uygulamalara imza atılmış, insanlarımızın bu anlamdaki ihtiyaçları en güzel şekilde karşılanmıştır. Yine aynı şekilde eğitimde, sosyal yaşamda reform niteliğinde değişim ve dönüşümlere imzaların atıldığı AK Parti döneminde çocuklarımız eğitimde şu ana kadar yararlanamadıkları onlarca fırsattan faydalandılar.

Her zaman ve her mekanda milletimizin teminatı olan AK Parti, ülkemizi dünyada ve bölgesinde daha itibarlı bir noktaya taşımak için 2023 vizyonundaki devasa projelerle, milletimize hizmet etmeye devam edecektir.

Türkiye’nin karanlıktan aydınlığa çıkışının en önemli dönüm noktalarından birisi  AK Parti’nin kuruluşudur

AK Parti, ülke yönetimine geçtiği günden bugüne birçok önemli projeye imza atmış ve ülkemizin kalkınmasında önemli çalışmalar gerçekleştirmiştir. Ülke tarihimizde daha önce olduğu gibi birçok engel önüne getirilmiş, AK Parti hükümeti yok edilmek istense de vatandaşımız ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı ve dik duruşu ile gerek iç gerekse dış güçler eylemlerinde muvaffak olamamıştır. Bu konuda en büyük engel, 15 Temmuz’da hain bir darbe girişimi ile ülkemizin karşısına getirilmiş ve tüm kötü niyetli güçler birleşerek ülkemizi karanlığa çekmeye çalışsa da başaramamışlar ve Asla da başaramayacaklardır.

AK Parti'yi var eden ve yaşatan ruh, İstanbul'un fethinden Çanakkale Zaferi’ne, İstiklal Harbi'nden 15 Temmuz'a kadar bu milletin gurur vesilesi tüm dönemlerinin genini oluşturan ruhtur.

Halkıyla bir bütün olan partimiz, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği bu kutlu yolda milletiyle ve milleti için var olmaya devam edecektir. Bu vesileyle 2023 hedeflerine bu denli yaklaşmışken 2053 ve 2071 Türkiye'sini muasır medeniyetler seviyesine çıkaracağımıza olan inancım tamdır

AK Parti’nin 16.kuruluş yıldönümünü gönülden kutluyorum. Başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Sayın Binali Yıldırım Bey olmak üzere tüm yönetici kadroya ve şuana gelişinde emeği geçen tüm kardeşlerime, köy-mahalle temsilcisinden yönetim kurulu üyelerime kadar partiye emek vermiş olan herkese Teşekkür ediyorum

Milletimizin birlik, dirlik ve beraberliğimiz için vereceği mücadelede 2019 seçimlerini birlikte göğüsleyeceğimizin müjdesini de sizlere vermek isterim Rabbim den niyazım yar ve yardımcımız olmasıdır Allah'a emanet olun” dedi.

(BG-ED-HŞ)

İzlenme: 1429
  • Yorumlar 0
    Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Kategoriler
Başlangıç Tarihi
Başlangıç Tarihi
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.