300 Bisikletli Akhisar Sokaklarında!
Akhisar Kenan MOLLA
Polis teşkilatını 162. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde yapılan Bisiklet gezisine 300 bisikletçi katıldı. Bugün saat 11:00 de Hükümet Konağı önünde Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın ve Adalet Komisyon Başkanı Muhammet Güney in startı ile başladı. Bisiklet Gezisi Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi, 2. Nakliye Caddesi, 1. Nakliye Caddesi, Tur yolu ve 42 sokaktan sonra tekrar Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesi Hükümet Konağı önünde son buldu.
Hükümet Konağı önünde toplanan yaklaşık 300 bisikletçi çekiliş ile 100 e yakın Bisiklet Kaksı, spor çanta ve kitaplar dağıtıldı. Büyük çekiliş olan 4 bisikleti Emniyet Müdürü İbrahim Çelik ilk kurayı çekti. 19 numaralı Özgür Soylu, cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın kura çekişleri ile 72 numaralı Yunus Emre Canyıldız, adalet Komisyon Başkanı Muhammet Güney kura çekilişi ile 68 nolu Adnan Görgün, Emniyet Bürolar amiri Engin Pınar ın kura çekimi ile 194 nolu Zeynep Çelik e bisiklet çıktı.Çekilişte hediye kazanan ve büyük çekilişte 4 bisiklet kazanan bisikletçilerin sevinci de ayrıca görülmeye değerdi.
300 Bisikletli Akhisar Sokaklarında!

Polis teşkilatını 162. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde yapılan Bisiklet gezisine 300 bisikletçi katıldı. Bugün saat 11:00 de Hükümet Konağı önünde Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın ve Adalet Komisyon B