• BIST 9524.59
  • Altın 2485.656
  • Dolar 32.5513
  • Euro 34.6861
  • Manisa 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • 23 Nisan Programı Belli Oldu
  • Pusula Kurs İngilizce Hazırlık Kursu başlıyor
  • Muhasebe Personelleri Aranıyor
  • Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor Konulu Konferans
  • Has Evrensel Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kursları
  • Çalışma Arkadaşları Arıyoruz
  • Kurbanlık büyükbaş hayvan satışları başladı
  • Hıdır Besi Çiftliğinde Kurbanlık Dana ve Düve Satışlarımız Başlamıştır
  • Anadolu Gençlik Derneği Siyer-i Nebi Yarışması
  • İkinci el saç ve sandaviç panel bulunur

24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı

Okunma Sayısı: 3600
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
Atatürk'ün Öğretmenlere armağan ettiği 24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları sabah saat 09.30'da Milli Egemenlik Meydanında Atatürk anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Emekli Öğretmenler Derneği çelenk koymasıyla tören başladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
Akhisar Haber Ajansı –AHA

Atatürk'ün Öğretmenlere armağan ettiği 24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları sabah saat 09.30'da Milli Egemenlik Meydanında Atatürk anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Emekli Öğretmenler Derneği çelenk koymasıyla tören başladı.

Çelenk sunma töreni yöneticiliğini Akhisar Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Önder Soykan, Lisesi İngilizce Öğretmeni Fazıl Işık'ın sunuculuğunu yaptığı program Saygı duruşu ve Müzik Öğretmeni Gülhan Altınışık'ın yönetiminde Belediye bandosuyla İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra çelenk koyma töreni sona erdi.
Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Merkez Parkı içindeki sinema salonunda ikinci tören saat 10.00’da Saygı duruşu ve Müzik Öğretmeni Gülhan Altınışık'ın yönetiminde İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Zeynep Özdemir ve Beytullah Sakacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın ardından açış konuşmasını Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer yaptı. Süleyman Mermer;” Sayın Kaymakamım, değerli protokol, kıymetli öğretmen arkadaşlarım, saygıdeğer misafirlerimiz; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mekteplerini açtığı ve başöğretmenliği kabul ettiği tarih 24 Kasım 1928’dir. Bu nedenle 1981 yılından bu yana 24 Kasım, Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Bugün tüm öğretmenlerimizin hizmetleri nedeniyle unutulmadıklarını gösteren bir gündür. Öğretmenlik, insanlık tarihinin maddi ölçütü olmayan ölümsüz mesleğidir. Kültür ve medeniyet inşa edendir öğretmen. Bilgi kaynaklarını öğreten, yönlendiren, eleştirel düşünme alışkanlığı kazandıran kişidir. Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu? Diyerek bilgiyi kutsayan, Beşikten mezara kadar ilim öğreniniz emri veren bir medeniyetin bireyleri olarak mutlaka o ilmi bize öğretenlere minnettarız. Öğretmenlik mesleği, her şeyden önce bir ideal; gaye ve hizmet mesleğidir. Bir insanı yaşatan tüm insanlığı yaşatmış gibidir düsturuyla milli, manevi değerlere sahip nesiller yetiştirmemiz gerekmektedir. Sadece öğretim ile sonuca varılmayacağı, aksine insanlık değerleri ve sorumluluk bilinci olan bireyler yetiştirmemiz gerektiği aşikardır. Her gün onlarca masumun öldüğü kısır döngü savaşların yapıldığı toprakların sınırında yaşıyoruz. İki üç nesildir eğitim imkanı bulamayan coğrafyaların insanlarını düşündükçe içinde bulunduğumuz imkanların daha da farkında olmamız gerektiğini düşünüyorum. Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere Ebedi hayata göçmüş öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Emekli olan öğretmenlerime sağlıklı mutlu, huzurlu bir emeklilik diliyorum. Değerli mesai arkadaşlarım öğretmenler günümüz kutlu olsun. Saygılar sunuyorum" dedi.

Törende konuşan Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya;" Sabit Kaya: Göreve yeni başlayan ve görevde olan tüm öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Emekli öğretmenlerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum. Öğretmenlik görevlerinin hiçbir zaman bitmeyeceğini hatırlatıyorum. Şehit olan, ahirete intikal eden bütün öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

7 yaşında öğretmenlerle tanıştım, bizim zamanımızda okul öncesi yoktu. Daha sonra da uzun bir süre öğretmenlerin öğrencisi olarak ve mesleğe atıldıktan sonra da öğretmenlerimizin görev arkadaşları olarak bu güne kadar öğretmenlerimizle beraber çalışarak geldik. Çocukluğumuzdaki öğretmenlerimiz bizi hayata hazırlamak için neredeyse canlarını feda edecek derecede fedakar insanlardı. Bu gün ki öğretmenlerimiz de öyle. Mesleğe atıldıktan sonra hiçbir devlet memurunun gitmediği yolu yordamı icra olmayan küçük yerleşim birimlerinde bile öğretmenlerimizi gördüm. Memleketlerinde yetiştikleri yerden ayrılarak bazen de dönmeme ihtimalini bile düşünmeden bu vatana hizmet etmek için ücra ve ıssız yerlerde çalıştılar. Onların fedakarlıklarını gözlerimle gördüm. Büyük Atatürk’ün dediği gibi gelecek nesiller sizin eseriniz. Bu günkü nesiller de sizin eseriniz. Cumhuriyet’in ilk kurulduğu yıllardan bu güne geldikse, Türkiye’yi Dünya’da sayılı bir ülke, kendi teknoloji ürünlerini üreten, 81 ilinde çeşitli üniversiteleri olan Dünya’da söz sahibi ülke haline geldiysek bunda başta öğretmenlerimizin çok büyük fedakarlıkları var. Bizim milletimiz öğretmenlere olan saygısını her zaman gösterir. Biz öğretmenin atının ayağından sıçrayan çamuru kendisine süs olarak kabul eden kendisinden özür dileyen öğretmenini teskin eden büyüklerin torunlarıyız. Öğretmenlerimize bir harf öğretenin kölesi olacak kadar minnettarız. Sizden beklentilerimiz çok sizin de toplumdan ve devletimizden beklentileriniz var. İnşallah sizin beklentileriniz zaman içerisinde karşılanır" dedi.

Emekli öğretmenler adına konuşan Misak-ı Milli Ali Şefik Okulu müdürü emekli öğretmen Ali Erkan;" Sayın Kaymakamım, sayın Belediye başkanım, sayın Garnizon komutanım, sayın Milli eğitim müdürüm, değerli öğretmen arkadaşlarım, sevgili öğrenciler. 24 kasım Öğretmenler Günü kutlama programına hoş geldiniz diyor, hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. 24 Kasım'da ülkenin gündemi eğitime yoğunlaşır. Eğitimin insanlar ve toplumlar için ne kadar hayati öneme sahip olduğu konuşulur. Öğretmenin de ana unsuru olduğu, öğretmenliğin peygamber mesleği olduğuna vurgular yapılır. Gerçekten de öğretmenin etkin olmadığı bir eğitim sisteminin başarılı olması düşünülemez. Bunlar hep konuşulmalı. Bireysel ve toplumsal hafızamıza eğitimin ve öğretmenin değeri adeta kazınmalı. Şiddet olaylarının arttığı, öğretmenlerimizin de bundan olumsuz etkilendiği, çeşitli bağımlılıkların çocuklarımızı esir aldığı, okulundan,ailesinden, hatta hayattan kopardığı bir zamanda, bu konuların ve alınacak tedbirlerin konuşulması önemlidir ve de gereklidir. Ben bu vesile ile başta başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzer göç etmiş ve görevi başında şehit düşmüş tüm öğretmenlerimizi saygıyla anıyor, hepinizin öğretmenler gününü tebrik ediyorum. Gününüz kutlu olsun. Her başlangıcın bir bitişi vardır. Hayatın da, öğrenciliğin de, mesleklerin de. Bir şeye başladıysak o bir gün bitecek demektir. İşte bende, 25 Ocak 1985 yılında başladığım öğretmenlik mesleğini 31 Ocak 2018 tarihinde emekliye ayrılarak noktalamış oldum. Ama ben şuna gönülden inanıyorum. Öğretmenlik sınıfta başlayıp sınıfta biten bir meslek değildir. Öğretmen her yönü ile örnek bir .şahsiyettir. Buna dini literatürde “Üsve-i Hasene denir.(Güzel Örnek demektir).Okulda da, sınıfta sokakta da, pazarda da. Emekli olduktan sonrada bu değişmez. Bizler öğrencilerimize de, topluma örnek yaşantımızla öğretmenlik yapmaya devam edeceğiz. Ülkemiz dünyanın en güzel, ama bir o kadar da zor bir coğrafyasında bulunuyor. Ve biz teknoloji anlamında kaçan treni yakalamaya çalışıyoruz. Çok çalışmak zorundayız. Belki arkasında ağlamamız gereken kaybedilmiş yıllarımız var .Ama bizim oturup ağlamaya vaktimiz yok. Zaten ağlamak çare değil. Çalışmak ve her yönden güçlen zorundayız. Büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal “Muasır medeniyetler seviyesine ulaşmayı” hedef gösterirken bunu kastediyordu. Zira Çanakkale’de ve Kurtuluş savaşında eğitimli insanlarının neredeyse tamamını lise ve üniversite öğrencilerine varıncaya kadar şehit vermiş bu millet ”asker ordusunun” zaferinden sonra eğitim ordusunun harekete geçmesi gerekiyordu. Ve bizler bu ordunun neferleriyiz.

Bu gün için teknolojik üstünlüğü elinde bulunduran ülkelerin yayın organları Dünya çapında dijital bir devrim'in arifesinde olduğumuzu yazıyorlar. 0 gün geldiğinde biz bu dijital devrimin neresinde olacağız? Bu bilimsel, teknik ve dijital üstünlüğü emperyalist niyetlerini gerçekleştirmek için araç olarak kullanmak isteyecek güçlere karşı hangi konumda olacağız?

Bu gelişmelere çalışmaları ile ortak olan, yöneten, yönlendiren konumunda mı? Yoksa dijital ürün mağazalarında sadece müşteri konumunda mı olacağız. Bu sorunun cevabını öğretmenlerimiz verecek. Hedefi ideali olan,çalışkan,teknolojiyi tüketen değil üreten,çağı iyi okuyan zamanda milli ve manevi değerlerine bağlı, yaratılanı yaratandan ötürü hoş görme felsefesine sahip, vatansever gençler yetiştirmek suretiyle bu bilinci öğretmenlerimiz oluşturacak.Selam olsun her sabah sınıfına bir güneş gibi doğan öğretmenlerimize. Selam olsun ışığı ile ülkeyi aydınlatan, enerjisi ile geleceğimize hayat veren öğretmenlerimize, tüm emekli öğretmenlerimize sağlıklı uzun ömürler, çalışan öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Daha güzel, daha müreffeh, daha mutlu günlerde nice öğretmenler günü kutlamalarında görüşmek dua ve temennisi ile tekrar gününüzü kutluyor, hepinize saygılar sunuyorum" dedi.

Emekliye ayrılan öğretmenlere ve Anı Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğretmenlere ödülleri Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya tarafından verildi. Müzik Öğretmeni Gülhan Altınışık, bağlama ile eşlik eden Grafik Tasarım öğretmeni Mustafa Köroğlu, Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı " Ben Öğretmenim" oratoryo izleyenler tarafından çok beğenildi. Programın sonunda Protokol Zeynep Gülin Öngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yöneticileri ve öğretmenleri tebrik ederek toplu halde fotoğraf çektirdiler. 24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları programına Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava istihkam Albay Mehmet Şahin, Belediye Başkanı Salih Hızlı, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Askerlik Şube Başkanı Üsteğmen Mehmet Metin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, şube müdürleri, Siyasi Parti ilçe başkanları, Okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı
24 Kasım Öğretmenler Günü törenle kutlandı

  • Yorumlar 9
    Diğer Haberler
    REKLAM ALANI
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Amerikan Kültür Dil Kursu
    • Kuzey Ege Kurs
    • Kuzey Ege Kurs
    1/20
    Başlangıç Tarihi
    Başlangıç Tarihi
    Tüm Hakları Saklıdır © 2003 Akhisar Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.